text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Raadpleeg onze engagementen. / ­čÄä Leg uzelf in de watten met onze geschenkdozen: -35% voor 2! ­čÄä

Crisiscontext - Coronavirus

Deze pagina werd het laatst geüpdatet op 16 november 2020.

De COVID-19 epidemie kent een nieuwe verspeidingsgolf in België.

De nieuwe maatregelen die door de overheid werden genomen, zijn van toepassing op het volledige Belgische grondgebied en blijven gelden tot en met 15 december. Het dragen van een masker ­čśĚ blijft verplicht (vanaf 12 jaar). Non-essentiële winkels, cafés en restaurants blijven gesloten. De avondklok is ingevoerd per regio. Voor meer informatie rond de huidige maatregelen, gelieve te surfen naar: info-coronavirus.be/nl

De Medi-Market Group houdt zich nauwgezet aan de maatregelen die de Belgische overheid heeft uitgevaardigd. En engageert zich aan uw zijde.

1. Levering enkel op het adres van uw keuze.

Als gevolg van de recente beslissingen die door de overheid zijn genomen, hebben we besloten om tijdelijk de levermethode UPS stop te zetten in de UPS Access Points en de Medi-Market winkels die gesloten zijn. Thuislevering of levering op het adres van uw keuze via DPD blijft uiteraard beschikbaar, alsook winkellevering in de Medi-Markets die open zijn en levering in de UPS Access Points die open zijn. Gelieve wel te noteren dat door een piek aan bestellingen op onze webshops de levertijden met 2 tot 4 dagen zouden kunnen oplopen. We herevalueren de situatie op dagelijkse basis.

Indien u nog een webshoppakket heeft in één van onze gesloten Medi-Market winkels (raadpleeg onze storelocator om kennis te nemen van de winkels die open blijven) en u dit nog niet bent kunnen gaan ophalen, zal uw bestelling u automatisch terugbetaald worden, op het betaaldmiddel dat u hebt gebruikt hebt toen u uw bestelling hebt geplaatst. Het kan enkele dagen duren voordat de terugbetaling is uitgevoerd.

Pharmacies Medi-Market

2. Openingsuren van onze apotheken en parafarmacieën.

  • Het merendeel van onze winkels, de Medi-Market parafarmacieën, de apotheken by Medi-Market en de Instituten blijven open. Gelieve wel te noteren dat de openingsuren kunnen aangepast worden en dat sommige winkels jammer genoeg gesloten zijn. Raadpleeg de openingsuren op onze┬ástorelocator.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht in onze winkels, apotheken en instituten. Ontsmettingsgel is beschikbaar aan de inkom. Wij dragen zorg voor onze klanten en onze medewerkers en ontsmetten daarom op regelmatige basis de contactoppervlakken.
Pharmacies Medi-Market

3. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk de juiste producten van onze partnerlaboratoria te krijgen.

  • Alle producten die wij van onze leveranciers ontvangen, worden onmiddellijk in onze verkoopnetwerken (apotheken, parafarmacieën en webshops) geïnjecteerd.
  • We doen ons uiterste best om van onze partnerlaboratoria de producten te verkrijgen die noodzakelijk zijn voor uw veiligheid en gezondheid tijdens deze sanitaire crisis (mondmaskers, hydroalcoholische gel, zeep, ontsmetting, immuniteitsspupplementen).
Pharmacies Medi-Market

4. Mijn webshopbestelling volgen

  • U kunt uw bestelling volgen via uw account in de tab mijn bestellingen of dankzij de Track&Trace code van de transporteur.

  • Heeft u een vraag over uw bestelling? Contacteer ons via het contact formulier in uw account of stuur ons een mailtje naar support-nl@pharmacy-medi-market.be. In deze periode kunnen onze telefoonlijnen soms verzadigd zijn en we willen ons daarvoor verontschuldigen.
Pharmacies Medi-Market

Met vriendelijke groeten,
Uw Medi-Market-team

Basculer la navigation

Uw beschermkit

Chirurgisch masker Type 2 10 stuks

Chirurgisch masker Type 2 10 stuks

Hydroalcoholische oplossing 80% ethanol 500ml

Hydroalcoholische oplossing 80% ethanol 500ml

Eucerin pH5 Gevoelige Huid Handcr├Ęme 75ml
Eucerin

Eucerin pH5 Gevoelige Huid Handcr├Ęme 75ml

Bodysol Detox Handwash 300ml
Bodysol

Bodysol Detox Handwash 300ml

Chirurgisch masker Type 2 50 stuks

Chirurgisch masker Type 2 50 stuks

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart