text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID19: raadpleeg onze verbintenissen.

Crisiscontext - Coronavirus

Deze pagina werd het laatst geüpdatet op 15 mei 2020

De maatregelen die door de Nationale Veiligheidsraad werden genomen, voorzien een progressieve exitstrategie uit de coronacrisis tussen 04 mei en 08 juni 2020.

De coronavirusepidemie blijft zich in België verder verspreiden. De Medi-Market Group houdt zich nauwgezet aan de maatregelen die de Belgische overheid heeft uitgevaardigd. engageert zich aan uw zijde. We vragen u om geduldig te zijn in het kader van de vertragingen die we momenteel kennen om onze pakketten uit te sturen. En we danken u voor uw begrip.

1. Openingsuren van onze apotheken en parafarmacieën.

  • Al onze Medi-Market apotheken blijven open. Raadpleeg de openingsuren op onze  storelocator.
  • Onze Medi-Market parafarmacieën zijn opnieuw open sinds maandag 11 mei. Raadpleeg de openingsuren op onze storelocator.
Pharmacies Medi-Market

2. Wij doen er alles aan om de juiste producten van onze partnerlaboratoria te krijgen, in de juiste hoeveelheden en binnen de juiste termijn.

  • Wij zijn niet immuun voor voorraadtekorten of leveringsvertragingen. Ook al doen we er alles aan om de impact in de apotheken en in de parafarmacieën en op de verzendtijden van uw webshopbestellingen te verminderen. De levering ervan kan daardoor langer duren dan normaal.
  • Alle producten die wij van onze leveranciers ontvangen, worden onmiddellijk in onze verkoopnetwerken (apotheken, parafarmacieën en webshops) geïnjecteerd.
  • Wij verliezen geen enkele webshopbestelling uit het oog. Ze worden allemaal verzonden zodra de producten beschikbaar zijn.
  • Mocht er helaas een product ontbreken, dan wordt het product uiteraard terugbetaald en wordt er, voor zover mogelijk, 1 vervangend product aan u aangeboden.
Pharmacies Medi-Market

3. Om de status van uw webshopbestelling te achterhalen

  • Een vraag over uw bestelling, een vertraging in de levering van uw pakket? Contacteer ons via het contactformulier in uw account of stuur ons een mailtje naar support-nl@pharmacy-medi-market.be. We zullen zo pertinent mogelijk en binnen een zo aanvaardbaar mogelijke termijn antwoorden op uw vraag.

  • Gelieve te noteren dat tijdens deze crisiperiode onze telefoonlijnen tijdelijk gesloten zijn. Onze excuses voor het ongemak.
Pharmacies Medi-Market
Met vriendelijke groeten,
Uw Pharmacy by Medi-Market-team
paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart