text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

Betalingen & facturatievoorwaarden

Pharmacy by Medi-Market Group vertrouwt Ingenico (voormalig Ogone).

Ingenico is in Europa een van de grootste betalingsoperatoren voor e-commerce en postorderverkoop met duizenden klanten verdeeld over 35 landen. De operationele processen en de technische oplossingen gebruikt door Ingenico respecteren de meest veeleisende criteria wat betreft de beveiliging van de uitgewisselde gegevens en de bescherming van bankgegevens.  

De betalingsmiddelen zijn :  

BE LU NL FR UK DE ES IT
American Express SafeKey (1) X X X X X X X X
Verified by Visa (1) X X X X X X X X
Master Card Secure Code (1) X X X X X X X X
eCheques (2) X
PayPal X X X X X X X X
Maestro X
Bancontact/MisterCash X
ING Home Pay X
Belfius Direct Net X
KBC Online X
iDeal X
 

(1) 3D Secure

3-D Secure is een fraudepreventieprotocol voor e-commerce dat wordt beschouwd als de standaard voor wereldwijde betalingsverificatie. Het werd ontwikkeld door Visa (Verified by Visa), Master Card (Master Card Secure Code) en American Express (American Express SafeKey) om de risico’s op fraude op het internet te beperken. Daarbij gaat men na of de betaling wel degelijk door de kaarthouder wordt uitgevoerd. Er vindt dus een bijkomende stap plaats tijdens de betaling. Naast het nummer van de bankkaart, de vervaldatum van de kaart en de drie cijfers van de veiligheidscode moet de internetgebruiker ook een wachtwoord invoeren, zoals de geboortedatum of een dynamische en eenmalige code. Dit wachtwoord hangt af van de bank van de internetgebruiker. U bent zo beschermd tegen de diefstal van het nummer van uw kredietkaart want u bevestigt uw identiteit voor de betaling.

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart