text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Alvityl Immunité 28 Tabletten

niet-contractuele foto

Voedingssupplement dat bijdraagt tot de goede werking van het immuunsysteem en dat beschermt tegen oxidatieve stress. Bestaat uit pompelmoespittenextract, zink, vitamine C en vitamine D. Draagt ook bij tot het verminderen van vermoeidheid van voorbijgaande aard.
Voedingssupplement dat bijdraagt tot de goede werking van het immuunsysteem en dat beschermt tegen oxidatieve stress. Bestaat uit pompelmoespittenextract, zink, vitamine C en vitamine D. Draagt ook bij tot het verminderen van vermoeidheid van voorbijgaande ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €11,14
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Alvityl Immunité 28 Tabletten
Leverancier URGO HEALTHCARE
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4385886

Meer details

Volledige beschrijving:

Een seizoenswisseling, een periode van stress of zelfs tijdelijke vermoeidheid kunnen uw immuunsysteem aantasten. Vitaminen en oligo-elementen zijn nodig om deze moeilijke periodes te doorstaan. Alvityl Immunity heeft voor u grapefruitzaadextract, zink, vitamine C en vitamine D geselecteerd, waarvan bekend is dat ze uw immuunsysteem ondersteunen.

Alvityl® IMMUNITY is een uniek complex dat 4 actieve bestanddelen combineert:

Grapefruitzaadextract is een van de ingrediënten met de hoogste concentratie bioflavonoïden. Alvityl heeft dit extract van pompelmoespitten geselecteerd vanwege de concentratie van 25mg bioflavonoïden per tablet.

Zink is een spoorelement dat deelneemt aan vele functies in ons lichaam, waaronder het bijdragen aan de normale werking van het immuunsysteem en het beschermen van cellen tegen oxidatieve stress.

Vitamine C draagt bij tot de absorptie van ijzer en vermindert de vermoeidheid.

Vitamine D is essentieel op alle leeftijden en draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

Samenstelling

Samenstelling: vulstof: microkristallijne cellulose; vitamine C (L-ascorbinezuur); Pompelmoespittenextract Citrus paradisi (Italie); zinkoxide; antiklontermiddel: magnesiumstearaat; glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; vitamine D (cholecalciferol).

Gebruik

Adolescenten vanaf 12 jaar, volwassenen: 1 tablet per dag in te nemen met een groot glas water, bij voorkeur 's morgens. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Neem voor 28 dagen, verlengbaar. Te nemen in alle seizoenen. Niet langer dan 8 opeenvolgende weken innemen.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart