text.skipToContent text.skipToNavigation

Be Life Hyaluskin 120 Capsules

niet-contractuele foto

Antiveroudering

Voedingssupplement voor de huid met collageen en hyaluronzuur. Onderhoudt de hydratatie en elasticiteit van de huid. De huid straalt weer dankzij de verschillende voedingsstoffen. Bevordert de huidvernieuwing. Voor een gladdere en stralende huid.
Voedingssupplement voor de huid met collageen en hyaluronzuur. Onderhoudt de hydratatie en elasticiteit van de huid. De huid straalt weer dankzij de verschillende voedingsstoffen. Bevordert de huidvernieuwing. Voor een gladdere en stralende huid.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €48,49
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Be Life Hyaluskin 120 Capsules
Leverancier BIO-LIFE
AFSCA
Merk Be-Life
Gamma Be-Life Vitaminen
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4509337

Meer details

Volledige beschrijving:

Een combinatie van collageen en hyaluronzuur als oppepper voor een vermoeide huid

Samenstelling

Samenstelling // 1 capsule Natriumhyaluronaat 90% // 250 mg Gehydrolyseerd collageen type I 94% // 149 mg Ubiquinone (co-enzym Q10) 100% // 50 mg Calcium L-ascorbaat (82% vit. C) // 50 mg Antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren // 5 mg

Gebruik

1-2 caps./dag
's Avonds bij de maaltijd

Eigenschappen

HyaluSkin, een doeltreffend complex voor een vollere huid Collageen en hyaluronzuur vormen de natuurlijke bouwstenen van de huid. Ze zijn essentieel om onze huid gehydrateerd en soepel te houden. Wanneer we ouder worden, maakt ons lichaam minder van beide stoffen aan, wat leidt tot een minder soepele, stevige en stralende huid. HyaluSkin bevat verschillende voedingsstoffen die zijn afgestemd op uw huid zodat die opnieuw straalt. De formule van HyaluSkin bevat: Hyaluronzuur dat het huidherstel bevordert voor een gladde en stralende huid Zeecollageen dat de huid gehydrateerd en soepel helpt houden Vitamine C die een rol speelt bij de collageenaanmaak Co-enzym Q10 (of ubiquinon), een krachtige antioxidant die het lichaam op basis van de behoeften zelf kan aanmaken, maar die het lichaam met het ouder worden steeds minder aanmaakt.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart