text.skipToContent text.skipToNavigation

Be Life Vit C Quatro 60 Caps

niet-contractuele foto

Vitamine C

Voedingssupplement met een synergie van vitamine C, D en shiitake. Draagt bij aan een normaal metabolisme voor energieproductie en draagt bij aan een goede werking van het immuunsysteem.
Voedingssupplement met een synergie van vitamine C, D en shiitake. Draagt bij aan een normaal metabolisme voor energieproductie en draagt bij aan een goede werking van het immuunsysteem.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €15,99
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Be Life Vit C Quatro 60 Caps
Leverancier BIO-LIFE
AFSCA
Merk Be-Life
Gamma Be-Life Vitaminen
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4273835

Meer details

Volledige beschrijving:

Een synergie van vitamine C, D en shiitake die het immuunsysteem een handje helpt

Samenstelling

Samenstelling // 1 capsule Magnesium-L-ascorbaat (vit. C) 85% // 420 mg Calcium L-ascorbaat (vit. C) 82% // 300 mg Shiitake sporofoor extract 10:1 (Lentinula edodes (Berk.) Pegler) bio // 50 mg Cholecalciferol (vit. D3) 0,25% // 8 mg Antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren // 10 mg

Gebruik

1 caps./dag
's Ochtends bij de maaltijd

Eigenschappen

Ondersteuning van het immuunsysteem Het is essentieel om in elk seizoen de natuurlijke weerstand te ondersteunen. Wanneer er veel microben rondgaan, is het belangrijk om de immuniteit te versterken. Zo zijn de cellen beschermd en wordt vermoeidheid tegengegaan. Dankzij de combinatie van vitamine C, vitamine D3 en de bètaglucanen uit biologische shiitake bezit Vit C Quatro een hele reeks voordelen. Het supplement draagt bij tot een normale stofwisseling bij de energieaanmaak en is betrokken bij de goede werking van het immuunsysteem. Vit C Quatro bevat: Vitamine C • draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem • helpt vermoeidheid te verminderen Vitamine D • draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem Biologische shiitake, een paddenstoel die al duizenden jaren lang in Azië wordt gebruikt voor een langere levensduur. Shiitake is rijk aan polysaccharide bètaglucanen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat die polysacchariden actief bijdragen tot een sterkere natuurlijke weerstand.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart