text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Isdin Fotobeschermend Transparant Wet Skin SPF30 250 ml

niet-contractuele foto

Zonnebescherming

Zonbeschermende spray die de huid verfrist. Formule met gember, biedt een antioxidante bescherming. Waterbestendig. Eenvoudig aan te brengen.
Zonbeschermende spray die de huid verfrist. Formule met gember, biedt een antioxidante bescherming. Waterbestendig. Eenvoudig aan te brengen.
Voordeel*
Onze prijs €22,00
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Isdin Fotobeschermend Transparant Wet Skin SPF30 250 ml
Leverancier AURIGA INTERNATIONAL - ISDIN
Inhoud 250ml
Vegan
Farmaceutische vorm Verstuiver
Beschermingsfactor Hoog tussen 30 en 50
Merk ISDIN
Gamma ISDIN Fotoprotector
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4471918

Meer details

Volledige beschrijving:

Ideale zonbescherming die de huid beschermt en tegelijkertijd een verfrissend effect heeft.

Verbeterde formule met Ginger Cell Protect, een 100% natuurlijk gemberextract dat dankzij het hoge gehalte aan antioxidanten cellulaire bescherming biedt tegen oxidatieve schade veroorzaakt door de zon.

Wet Skin-technologie zorgt ervoor dat het intrekt in zowel een droge als natte huid zonder een wit residu achter te laten en met behoud van de beschermingsfactor.

Samenstelling

Transparante Natte Huid Spray SPF 30 : Gedenatureerde alcohol, isobutaan, propyleenglycol dicaprylaat/dicapraat, dicaprylcarbonaat, octocryleen, dicaprylether, ethylhexylsalicylaat, butylmethoxydibenzoylmethaan, trimethylpentaandiol/adipinezuur/glycerine kruispolymeer, aqua (water), diethylhexylbutamido-triazon, ethylhexyltriazon, butaan, bis-ethylhexyloxyfenol, methoxyfenyltriazine, propaan, copolymeer van acrylaten en octylacrylamide, pentaerythrityltetra-di-tert-butylhydroxyhydrocinnamaat, parfum, officinaal gemberwortelextract (Zingiber officinale), tocoferylacetaat, benzotriazolyldodecyl P-kresol, tocoferol, citral.

Gebruik

Een half uur voor blootstelling aan de zon royaal aanbrengen op een droge of vochtige huid, zorg ervoor dat u hierbij een maximale afstand van 5 cm van de huid aanhoudt. Na het aanbrengen het product gelijkmatig verdelen totdat het volledig is opgenomen, en om de 2 uur opnieuw aanbrengen op de vochtige of droge huid. Opnieuw aanbrengen bij transpiratie, na het zwemmen en na het afdrogen met een handdoek. Des te minder product wordt aangebracht, des te lager de mate van bescherming.

Eigenschappen

Waterbestendig.

Kan in elke richting worden aangebracht.

Geschikt voor alle huidtypes, inclusief de atopische en/of gevoelige huid.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart