text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Puressentiel Diffuser Bevochtiger Ultrasoon ATMO

niet-contractuele foto

Verspreider en essentiële oliën voor verspreiding

Ultrasone bevochtigende diffuser. Twee types verneveling: waterval en vulkaan. Sfeerverlichting met aanpasbare intensiteit. Voor het verspreiden van essentiële oliën. Stil en makkelijk te onderhouden.
Ultrasone bevochtigende diffuser. Twee types verneveling: waterval en vulkaan. Sfeerverlichting met aanpasbare intensiteit. Voor het verspreiden van essentiële oliën. Stil en makkelijk te onderhouden.
Voordeel*
Onze prijs €71,26
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Puressentiel Diffuser Bevochtiger Ultrasoon ATMO
Leverancier PURESSENTIEL BENELUX
Merk Puressentiel
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4507117

Meer details

Volledige beschrijving:

Vanwege de doeltreffendheid en natuurlijkheid ervan wordt het verspreiden van essentiële oliën een echte trend om een warme en rustgevende sfeer te creëren.


De ATMO Puressentiel® Ultrasonic Humidifier Diffuser is uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem dat een prachtige nevel afgeeft. De zachte lijnen, natuurlijke materialen en mist- en lichteffecten creëren een rustgevende sfeer in uw woonruimtes.

Zijn 3 functies geven u ontspanning en welzijn zonder beperkingen:

Bevochtiger: De ATMO diffuser bevochtigt de omgevingslucht op aangename wijze. Met de 2 neveleffecten kunt u zich aanpassen aan uw wensen van het moment: een "waterval"-nevel voor een ontspannende sfeer en een "vulkaan"-nevel voor een meer verkwikkende sfeer.

Omgevingslicht: Een zacht wit licht kan de diffusie begeleiden, de intensiteit ervan is instelbaar door aan de knop/knop van de diffuser te draaien. In de slaapstand vergemakkelijken de 2 neveleffecten en de geleidelijke afname van de lichtintensiteit gedurende 30 minuten het inslapen.

Verstuiver van essentiële oliën: De eerste koude dagen, momenten van ontspanning, kleine indringers op zomeravonden... de verstuiving van essentiële oliën biedt een echt moment van welzijn in alle seizoenen. Voeg enkele druppels essentiële olie toe aan het waterreservoir voor een aromatische verspreiding met verschillende deugden. De eigenschappen van de essentiële oliën blijven perfect bewaard dankzij het koude-ionisatiesysteem.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart