text.skipToContent text.skipToNavigation

Somatoline Cosmetic Man Behandeling Buik Intensief Nacht 10 250ml

niet-contractuele foto

Afslanken

Buik en buikstreek. Bestudeerde cosmetische crème om plaatselijke vetopstapeling te bestrijden (buik en lovehandles) gedurende de nacht, wanneer de huid ontvankelijker is. Speciaal voor mannen. Vermindert tot 2 cm terwijl u slaapt, al vanaf 10 nachten. Bevordert het lipolytisch proces en helpt plaatselijk vet verminderen; stimuleert de microbloedsomloop, activeert de vasomotorische gymnastiek en bevordert de afslankende werking.
Buik en buikstreek. Bestudeerde cosmetische crème om plaatselijke vetopstapeling te bestrijden (buik en lovehandles) gedurende de nacht, wanneer de huid ontvankelijker is. Speciaal voor mannen. Vermindert tot 2 cm terwijl u slaapt, al vanaf 10 ...Verder lezen
Onze prijs € 49,50
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Somatoline Cosmetic Man Behandeling Buik Intensief Nacht 10 250ml
Leverancier BOLTON BELGIUM
Inhoud 250ml
Bestemd voor Man
Vorm Crème
Farmaceutische vorm Crème
Merk Somatoline Cosmetic
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3186962

Meer details

Volledige beschrijving:

De innoverende formule bevat het MenRedux10-complex™, een nieuw complex met hooggedoseerde afslankende werkzame bestanddelen. Zijn frisse en sterke geur biedt onmiddellijk een gevoel van kracht en welbehagen.

  • De afname in omtrek is het resultaat van de cosmetische remodellerende werking van het product tijdens het gebruik en gaat niet gepaard met gewichtsverlies.

Gebruik

Breng 10 opeenvolgende nachten elke avond voor het slapengaan een royale hoeveelheid product aan op de te behandelen zone. Masseer in met cirkelvormige bewegingen totdat de crème volledig opgenomen is. Regelmatig gebruik langer dan 10 nachten helpt om het verkregen resultaat te versterken. Niet vet.

Eigenschappen

  • bevordert vetoplossing en helpt plaatselijke vetophoping te verminderen;
  • stimuleert microcirculatie.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart