text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

A. Vogel Aesculaforce Forte 50 tabletten

niet-contractuele foto

Zware benen

Zware en vermoeide benen. Aesculaforce verlicht problemen met de benen dankzij aescine. Deze werkzame stof afkomstig van de kastanje verbetert de elasticiteit van de wanden van de inwendige kanalen. Dit voorkomt de ophoping van water en zorgt voor een betere doorbloeding van uw lichaam en dus van uw benen. Aesculaforce werkt nagenoeg onmiddellijk. Dit product op natuurlijke basis is daarom zeer effectief in het geval van plotselinge en sterke gevoeligheid tijdens de nacht.
Zware en vermoeide benen. Aesculaforce verlicht problemen met de benen dankzij aescine. Deze werkzame stof afkomstig van de kastanje verbetert de elasticiteit van de wanden van de inwendige kanalen. Dit voorkomt de ophoping van water ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €16,59
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product A. Vogel Aesculaforce Forte 50 tabletten
Leverancier A.VOGEL
Vorm Tablet
Merk A.Vogel
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2271534

Meer details

Volledige beschrijving:

Aesculaforce forte is een krachtig, natuurlijk middel dat helpt bij de behandeling van zware benen. Het zorgt voor het behoud van een goede circulatie in de benen, waardoor het ondersteuning biedt bij (zichtbaar) ontsierde boven- en onderbenen.

A.Vogel Aesculaforce forte is een krachtige tablet op basis van Aesculus hippocastanum (paardekastanje), die zorgt voor het behoud van sterke vaten en een goede ondersteuning/intensieve verzorging geeft bij zware, vermoeide en extra belaste benen. De paardekastanje staat van oudsher bekend om zijn positieve invloed op de vaten.

A.Vogel Aesculaforce forte bevat een uitgekiend gestandaardiseerd extract met 50 mg aescine (een bestanddeel van de paardenkastanje) per tablet. Het complexe standaardisatieproces zorgt voor een constante kwaliteit.

De laatste wetenschappelijke inzichten geven aan dat een sterk geconcentreerde doseringsvorm van 1x 50 mg aescine per dag een gunstige invloed heeft op de inwendige circulatie en zorgt voor het behoud van sterke vaatwanden.

Samenstelling

Vulstof: microkristallijne cellulose; witte paardekastanje extract (Aesculus hippocastanum L.) 157,50 - 225,00 mg; vulstof: maïszetmeel; omhulling: methacrylzuur ethylacrylaat copolymeer (1:1) dispersie 30%; bindmiddel: copovidone; omhulling: methacrylzuur methylmethacrylaat copolymeer (1:1); bindmiddel: silicium dioxide; desintegreermiddel: glycine soja (soja); smeermiddel: talk; weekmaker: triethylcitraat.

Gebruik

Gebruik en dosering:

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1x per dag 1 tablet tijdens de maaltijd met wat water innemen.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart