text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar!

A. Vogel Alchemilla Complex 30 Tabletten

niet-contractuele foto

Zorgt voor soepele gewrichten, stimuleert de productie van botweefsel en onderhoudt het interarticulaire smeermiddel. Bevat geconcentreerde extracten van bijvoorbeeld alchemilla, paardenstaart, hulst en smeerwortel.
Zorgt voor soepele gewrichten, stimuleert de productie van botweefsel en onderhoudt het interarticulaire smeermiddel. Bevat geconcentreerde extracten van bijvoorbeeld alchemilla, paardenstaart, hulst en smeerwortel.
Voordeel*
Onze prijs €17,57
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product A. Vogel Alchemilla Complex 30 Tabletten
Leverancier A.VOGEL
Vorm Tablet
Vorm Tablet
Merk A.Vogel
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2710085

Meer details

Volledige beschrijving:

A.Vogel Alchemilla complex is een homeopathisch geneesmiddel dat gebruikt wordt bij gewrichtsproblemen, slijtage en stijfheid.

De functie van onze gewrichten

Gewrichten vormen de bewegende verbinding tussen twee botdelen. Om te voorkomen dat de botdelen slijten tijdens het over elkaar heen bewegen, zijn ze bekleed met kraakbeen. Dit kraakbeen zorgt ervoor dat de gewrichtsoppervlakten precies op elkaar passen en dat de druk op de gewrichten goed wordt verdeeld.

Een goede conditie van het smeermiddel tussen de gewrichten is nodig om het kraakbeen niet overmatig te belasten. Dit smeermiddel zorgt er ook voor dat de in het gewricht gevormde afvalstoffen, afgevoerd worden. Het smeermiddel tussen de gewrichten is dus uitermate belangrijk voor het behoud van de functie van de gewrichten.

Samenstelling

De werkzame stoffen zijn: Plantago lanceolata herba Ø, Alchemilla vulgaris herba Ø = D1, Ilex aquifolium folia Ø = D1, Populus tremuloides cortex cum folia Ø.

Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: microkristallijne cellulose, calciumwaterstoffosfaat dihydraat, colloidaal silicium dioxyde, stearinezuur, magnesiumstearaat, natriumcarboxymethylcellulose.

Gebruik

Dosering en gebruik:

1x per dag 1 tablet vóór de maaltijd met weinig water innemen.

Indien noodzakelijk kan dit homeopathische geneesmiddel langdurig worden toegepast.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart