text.skipToContent text.skipToNavigation

A. Vogel Cinuforce neusspray Menthol 20ml

niet-contractuele foto

Hulp bij het ademhalen

Hoofdverkoudheid, verstopte neus. Helpt bij het verminderen van de symptomen van een verkoudheid. Helpt om een verstopte neus vrij te maken en symptomen zoals een loopneus te verminderen. Cinuforce Neusspray maakt het neusslijmvlies vrij en zorgt voor een open doorgang naar de sinussen. 100% natuurlijk product.
Hoofdverkoudheid, verstopte neus. Helpt bij het verminderen van de symptomen van een verkoudheid. Helpt om een verstopte neus vrij te maken en symptomen zoals een loopneus te verminderen. Cinuforce Neusspray maakt het neusslijmvlies vrij en ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €6,99
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product A. Vogel Cinuforce neusspray Menthol 20ml
Leverancier A.VOGEL
Inhoud 20ml
Vorm Verstuiver
Merk A.Vogel
Gamma Cinuforce
Herroeping Neen
CNK 2324671

Meer details

Volledige beschrijving:

Cinuforce Menthol van A.Vogel helpt een verstopte neus vrij te maken en de symptomen als gevolg van neusverkoudheid (loopneus) te verminderen.

Adem vrij door de neus

Gezonde luchtwegen zijn belangrijk; soms zijn we echter meer gevoelig voor weersveranderingen. Cinuforce mentholspray is een 100% natuurlijk middel dat helpt om vrij te kunnen ademen door de neus.

Gebruik deze neusspray als u verlichting aan de luchtwegen nodig heeft. Vooral 's nachts is het voor een goede nachtrust belangrijk dat u tijdens de slaap vrij kunt ademen.

Deze neusspray wordt gebruikt om vrijer te ademen, ook gedurende de hele nacht. Hij bevat onder meer pepermuntolie en eucalyptusolie voor een verfrissende sensatie en om vrijer te kunnen ademen. De kamilleolie in deze neusspray heeft bovendien een verzachtende en verzorgende invloed op de neus.

De unieke flacon bevat geen conserveermiddelen.

Samenstelling

Aqua, Sodium chloride, Disodium hydrogen phosphate12H2O, Sodium dihydrogen phosphate2H2O, Sorbitol, PEG40 hydrogenated castor oil, Eucalyptus globulus, Mentha piperita, Chamomilla recutita.

Zonder conserveringsmiddelen.

Gebruik

Gebruik en dosering:

3 tot 5x per dag 1 tot 2 keer sprayen in elk neusgat.

Voor gebruik schudden en dopje verwijderen.

Tijdens het sprayen de flacon recht houden.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart