text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,94 per stuk

A. Vogel Passiflora Complex Forte 30 Tabletten

niet-contractuele foto

Ontspanning - Antistress

Om opnieuw rust te vinden. Bij stress en spanning. Wanneer een hoge concentratie vereist is, bijvoorbeeld in de examenperiode. In moeilijke tijden ondersteunt Passiflora complex forte u, ook in stressvolle situaties en bij examenstress. Passiflora complex forte brengt snel verlichting, en behoudt de frisheid en levendigheid van lichaam en geest. Veroorzaakt geen loomheid of slaperigheid.
Om opnieuw rust te vinden. Bij stress en spanning. Wanneer een hoge concentratie vereist is, bijvoorbeeld in de examenperiode. In moeilijke tijden ondersteunt Passiflora complex forte u, ook in stressvolle situaties en bij examenstress. Passiflora ...Verder lezen
€11,99 -14% *
Onze prijs €10,28
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product A. Vogel Passiflora Complex Forte 30 Tabletten
Leverancier A.VOGEL
Vorm Tablet
Merk A.Vogel
Gamma Passiflora
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2487015

Meer details

Volledige beschrijving:

Passiflora forte van A.Vogel is een extra krachtig, zuiver natuurlijk middel dat ontspannend werkt bij kortstondige stress, innerlijke onrust en spanning. Het bevat een krachtige combinatie van passiebloem, citroenmelisse en valeriaan. Planten die bekend staan om hun rustgevende werking. Het helpt snel, terwijl lichaam en geest wel fris en alert blijven.

Stress, innerlijke onrust en spanning

Vandaag de dag is 1 op de 3 volwassenen elke week gestrest. 1 op de 4 volwassenen is elke dag gestrest. We zijn veel drukker met bijvoorbeeld werk, huishoudelijke taken of training. We hebben niet genoeg tijd om bepaalde professionele en persoonlijke taken uit te voeren. Sommige mensen hebben financiële zorgen, een gevoel van onzekerheid of zijn perfectionistisch. Hetzelfde geldt in tijden van tijdelijke stress, zoals een examen of een bezoek aan de tandarts. Dit is uiteraard geen probleem op zich, zolang de belasting de capaciteit van het lichaam niet overschrijdt.

Het is essentieel om de tijd te nemen om te ontspannen. Maar als de druk toeneemt, is het niet altijd gemakkelijk om de nodige ontspanning te vinden en het evenwicht te bewaren. In deze situaties is het een goed idee om een beetje hulp te vragen van de natuur.

Samenstelling

Vulstof: mannitol (E421), microkristallijne cellulose, passiebloem (Passiflora incarnata L.) 1801 mg, bindmiddel: acaciagom (E414), smeermiddel: magnesiumstearaat (E572), echte valeriaan (Valeriana officinalis auct. non L.) 222 mg, citroenmelisse (Melissa officinalis L.) 222 mg.

Een tablet Passiflora complex forte van 400 mg bevat in totaal 2246 mg plantenextract.

Gebruik

Gebruik en dosering

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 2x 1 tablet per dag met wat water innemen.

Kinderen van 6 tot 12 jaar: 1x 1 tablet per dag met wat water innemen.

Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart