text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : ­čśĚ Vergeet uw masker niet! / Ons engagement

Affusine 20mg/g Cr├Ęme 30g

Dit is een geneesmiddel, lees aandachtig de bijsluiter. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Buiten het bereik van kinderen houden. Vraag advies aan uw arts of apotheker. Neem contact op met uw arts als u bijwerkingen ondervindt.

Dit is een geneesmiddel, lees aandachtig de bijsluiter. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Buiten het bereik van kinderen houden. Vraag advies aan uw arts of apotheker. Neem contact op met uw arts als u bijwerkingen ondervindt.

Photo non contractuelle

Op basis van fusidinezuur 20 mg/g. Fusidinezuur is een antibioticum. Affusine wordt op de huid gebruikt. De cr├Ęme wordt gebruikt voor de lokale behandeling van huidinfecties veroorzaakt door bacteri├źn die gevoelig zijn voor fusidinezuur (in het bijzonder infecties veroorzaakt door stafylokokken), bv. impetigo (vochtige wonden, met korstvorming en zwelling), folliculitis (ontsteking van een of meerdere haarfollikels), sycosis barbae (infectie van de huid met baard), fijt (infectie van het weefsel rond een vinger- of teennagel), erythrasma (infectie gekenmerkt door bruine huidschilfers, vooral in de huidplooien).
Op basis van fusidinezuur 20 mg/g. Fusidinezuur is een antibioticum. Affusine wordt op de huid gebruikt. De cr├Ęme wordt gebruikt voor de lokale behandeling van huidinfecties veroorzaakt door bacteri├źn die gevoelig zijn voor fusidinezuur (in ... Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Maximale toegelaten prijs 14,95ÔéČ
Onze prijs 14,20ÔéČ
In voorraad (web)
HOEVEELHEID

Dit geneesmiddel kan geleverd worden in de volgende landen:
Belgi├źFrankrijkLuxemburgNederland

Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ÔéČ 59 aankopen

kenmerken

Naam product Affusine 20mg/g Cr├Ęme 30g
Leverancier WILL PHARMA
Herroeping Neen
CNK 2910818

Meer details

Gebruik

Volwassenen en kinderen

  • Niet bedekte laesies: 3 of 4 x /dag voorzichtig aanbrengen
  • Bedekte laesies: minder frequent aanbrengen kan voldoende zijn

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ÔéČ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart