text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19: Zelfstesten beschikbaar | Engagementen

Alline Proderm 180 Capsules

niet-contractuele foto

Huid

Voedingssupplement met in water oplosbare keratine (maakt een optimale opname door het lichaam mogelijk), hyaluronzuur, vitamine C (draagt bij tot de normale vorming van collageen en beschermt de cellen tegen oxidatieve stress) en ceramosiden. Helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen, verbetert de hydratatie van de huid en verzacht de huid.
Voedingssupplement met in water oplosbare keratine (maakt een optimale opname door het lichaam mogelijk), hyaluronzuur, vitamine C (draagt bij tot de normale vorming van collageen en beschermt de cellen tegen oxidatieve stress) en ceramosiden. Helpt ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
€99,99 -14% *
Onze prijs €85,54
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Alline Proderm 180 Capsules
Leverancier TRENKER
Vorm Capsule
Merk Trenker
Gamma Alline
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3054038

Meer details

Samenstelling

Keratine: 500 mgHyaluronzuur: 200 mg Vitamine C: 80 mg natriumascorbaat, 100% ADH) ceramosides®: 30 mg

Gebruik

2 capsules per dag in te nemen met een glas water. Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, gelieve uw arts te raadplegen alvorens Alline proderm in te nemen (zoals voor elk voedingssupplement).

Eigenschappen

Dankzij het exclusieve productieproces gebruikt voor de extractie van keratine blijft de volledige aminozuursamenstelling van keratine behouden en wordt het wateroplosbaar gemaakt. Dit laat toe dat deze keratine optimaal wordt opgenomen door het lichaam. Vitamine C draagt bij tot: de normale vorming van collageen, ter ondersteuning van de essentiële functie van de huid. de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress veroorzaakt door milieuverontreinigende stoffen en zonnestraling.

Ceramosides® zijn gepatenteerde natuurlijke extracten van planten die een exclusief complex van ceramiden en digalactosyldiglycerides (DGDG) bevatten.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart