text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Antimetil 24 Gommen

niet-contractuele foto

Vertering - Transit

Antimetil Gom is ideaal om uw maag licht te houden! Het is een voedingssupplement op basis van een droog gemberextract dat helpt om een optimaal verteringsevenwicht te vinden bij overvoeding of ongewone eetgewoonten (bijvoorbeeld op vakantie) en tijdens het reizen. Antimetil Gom is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Antimetil Gom is ideaal om uw maag licht te houden! Het is een voedingssupplement op basis van een droog gemberextract dat helpt om een optimaal verteringsevenwicht te vinden bij overvoeding of ongewone eetgewoonten (bijvoorbeeld op ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €7,09
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Antimetil 24 Gommen
Leverancier TILMAN
Vorm Kauwgom
Overgevoeligheid Zonder suiker
Smaak Citroen
AFSCA
Merk Tilman
Gamma Antimetil
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3361615

Meer details

Volledige beschrijving:

Verlicht uw maag! *

Om u snel beter te voelen!

Dankzij de natuurlijke formule op basis van gember is Antimetil gom perfect geschikt om u te helpen een optimaalspijsverteringsevenwicht* te hervinden in de volgende situaties: bij overeten of een verandering in eetgewoonten (bijvoorbeeld op vakantie), tijdens reizen of bij te veel stress.

Antimetil gom wordt geleverd in de vorm van suikervrije gommen met een heerlijke citroen-muntsmaak. Antimetil gom heeft geen water nodig en is ideaal om overal mee naartoe te nemen! Elke gom bevat 25 mg gemberextract. Het gebruikte gemberextract is 10 x meer geconcentreerd dan het traditionele gemberpoeder.

Een kleine tip voor u op vakantie gaat: vergeet niet om Antimetil gom in uw reisapotheek op te nemen.

Samenstelling

Ingrediënten per gom: Zoetstoffen : maltitolsiroop, sorbitolsiroop • Vulstoff : arabische gom • Rindergelatine • Stabilisator : beta-cyclodextrine • Gestandaardiseerd gember droogextract** (Zingiber officinale) 25 mg • Natuurlijke aroma's • Antioxidant : ascorbinzuur • Zoetstoffen : steviolglycosiden, sucralose • kokosolie.

**10% gingerol: 25 mg gestandaardiseerd extract stemt overeen met 250 mg gemberpoeder.

Gebruik

Kinderen van 6 tot 11 jaar

1 gommetje 1 tot 3 keer per dag

(maximum 3 gommetjes per dag)

Volwassenen en kinderenvanaf 12 jaar2 gommetjes 1 tot 3 keer per dag
(maximum 6 gommetjes per dag)

In geval van reis of verplaatsing, neem de gommetjes 30 minuten voor het vertrek.

Eigenschappen

Gember is zeer effectief in het helpen verlichten van tijdelijk spijsverteringsongemak, zonder nadelige effecten te veroorzaken. De werkzaamheid van gember is in talrijke studies1 bij verschillende doelgroepen bewezen.

Antimetil gom bevat een gemberextract dat 10x meer geconcentreerd is dan traditioneel gemberpoeder. De natuurlijke formule is perfect geschikt om u te helpen een optimaal spijsverteringsevenwicht te behouden*.

VEILIGHEID:
Talrijke studies1 hebben de betrouwbaarheid en de veiligheid van gember aangetoond. De natuurlijke formule van Antimetil gom biedt dus een hoge veiligheid en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

*Gember draagt bij tot de goede werking van het spijsverteringsstelsel.
1Laekeman et al. – Ginger (Zingiber officinale) Root Extract During Pregnancy : A Clinical Feasability Study – Planta Medica 2021 DOI 10.1055/a-1386-8848.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart