text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar

Bachbloesem Rescue Crème 10ml

niet-contractuele foto

Specialiteiten

Eerste hulp voor de huid. Kalmeert en geeft een comfortabel gevoel. Ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten. Geeft de huid een comfortabel gevoel na een te langdurig zonnebad, een insectenbeet of een klein ongelukje tijdens sport en spel. Is ook een weldaad voor de ruwe of rauwe huid en ondersteunt de capaciteit van de huid om zich te herstellen. Omvat net zoals de andere Rescue-producten de 5 bloementincturen van Bachbloesems en de zuiverende remedie Crab Apple werd aan deze ingrediënten toegevoegd. Zonder parfum, zonder parabeen.
Eerste hulp voor de huid. Kalmeert en geeft een comfortabel gevoel. Ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten. Geeft de huid een comfortabel gevoel na een te langdurig zonnebad, een insectenbeet of een klein ongelukje tijdens ...Verder lezen
€13,99 -14% *
Onze prijs €12,09
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Bachbloesem Rescue Crème 10ml
Leverancier TS HEALTH PRODUCTS
Merk Bach Flower
Gamma Rescue
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 1440130

Meer details

Volledige beschrijving:

RESCUE Cream is een eerste hulp voor de huid. Het is een verzachtende crème op basis van natuurlijke ingrediënten. Het werkt verzachtend op de huid en versnelt het herstel ervan na te lang zonnebaden, insectenbeten of een ongelukje bij sport en spel. RESCUE Cream is tevens een weldaad voor de ruwe of schrale huid en ondersteunt het herstellend vermogen ervan. Dit product is een originele formule van Edward Bach. De originele RESCUE® en Bach bloesem remedies uit Mount Vernon (UK), de woon- en werkplaats van Dr. Bach, herkent u aan de Bach handtekening.

Samenstelling

Aqua, Isopropyl palmitate, Cetearyl alcohol, Glycerin, Caprylic/capric triglyceride, Butirospermum parkii (Shea) butter, Glyceryl stearate citrate, Cera alba (Beeswax), Cetyl palmitate, Caprylyl glycol, Xanthan gum, Potassium sorbate, Citric acid, Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum, Malus pumila.

Gebruik

Breng RESCUE® Cream aan op én rondom de huid waar dit nodigis. Het is verstandig om dit enkele keren per dag te herhalen. Niet in openwonden aanbrengen. Goed afsluiten na gebruik. Buiten bereik van kinderenhouden. Niet getest op dieren. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Eigenschappen

De originele formule volgens Dr. Edward Bach.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart