text.skipToContent text.skipToNavigation

Bachbloesem Rescue Nachtspray 7ml

niet-contractuele foto

Specialiteiten

Voor een goede, natuurlijke nachtrust. Rescue ontspant en kalmeert, terwijl White Chestnut helpt om een rustige geest te vinden door zich te ontdoen van obsessieve gedachten. Zo kan men genieten van een goede nachtrust.
Voor een goede, natuurlijke nachtrust. Rescue ontspant en kalmeert, terwijl White Chestnut helpt om een rustige geest te vinden door zich te ontdoen van obsessieve gedachten. Zo kan men genieten van een goede nachtrust.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs € 12,59
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Bachbloesem Rescue Nachtspray 7ml
Leverancier TS HEALTH PRODUCTS
Inhoud 7ml
AFSCA
Merk Bach Flower
Gamma Rescue
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2444891

Meer details

Volledige beschrijving:

Rescue Nacht bestaat uit de vijf bloesemtincturen van de originele RESCUE® met hieraan toegevoegd de bloesemtinctuur White Chestnut.
RESCUE® Nacht is beschikbaar in druppels 10ml en een handige spray van 7ml of 20 ml. Innemen voor het slapen gaan. Dit product is een originele formule van Edward Bach. De originele RESCUE® en Bach bloesem remedies uit Mount Vernon (UK), de woon- en werkplaats van Dr. Bach, herkent u aan de Bach handtekening.

Samenstelling

Alcohol 27 vol.%, tinctuur van Rescue bloesemmix (zonneroosje,
bosrank, reuzenbalsemien, kerspruim en vogelmelk), tinctuur van paardekastanje bloesem.

Gebruik

Breng ongeveer een half uur voor het slapen gaan de spraykop naar de mond en spray 2x op de tong. Herhaal dit als u gaat slapen. Max. 20 sprays per dag.

Eigenschappen

Ieder RESCUE® product is op natuurlijke basis en bevat de vijf Bach bloesems Cherry Plum (kerspruim), Clematis (bosrank), Impatiens (reuzenbalsemien), Rock Rose (zonneroosje) en Star of Bethlehem (vogelmelk). Bach RESCUE® is gemakkelijk en onopvallend in gebruik, kan langere tijd gebruikt worden en is geschikt voor het hele gezin. Dit product is een originele formule van Edward Bach.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart