text.skipToContent text.skipToNavigation

Be Life Bromelase 400 60 Capsules

niet-contractuele foto

Vertering - Transit

Voedingssupplement met natuurlijke enzymen die de vetvertering bevorderen en de slagaders beschermen: bromelaïne, papaïne en taurine.
Voedingssupplement met natuurlijke enzymen die de vetvertering bevorderen en de slagaders beschermen: bromelaïne, papaïne en taurine.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €20,11
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Be Life Bromelase 400 60 Capsules
Leverancier BIO-LIFE
Vorm Capsule
Overgevoeligheid Zonder zout
Zonder melksuiker
Zonder zout
AFSCA
Merk Be-Life
Gamma Be-Life Enzymes
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2620136

Meer details

Volledige beschrijving:

Een unieke combinatie van bromelaïne, taurine en papaïne

Samenstelling

Samenstelling // 1 capsule Bromelaïne (2000 GDU/g) // 300 mg Papaïne (100NF/mg) // 100 mg L-taurine // 100 mg Antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren // 10 mg

Gebruik

2 caps./dag, max 4
Buiten de maaltijden

Eigenschappen

Natuurlijke enzymen die de spijsvertering versterken Doordat enzymen tal van uiteenlopende activiteiten uitvoeren, werken ze door in verschillende lichaamsfuncties. Ze spelen echt een sleutelrol in ons lichaam. Bromelase 400 combineert een hoge concentratie bromelaïne en papaïne (2 natuurlijke enzymen) met taurine, een zwavelhoudend aminozuur dat de synergie van de formule versterkt. Deze natuurlijke en unieke combinatie zorgt voor een vlotte vertering van vetten en beschermt de aders. De zuurbestendige capsules zijn bestand tegen maagzuur, zodat de enzymactiviteit behouden blijft. • Bromelaïne wordt gewonnen uit ananas. De stof bevat een groep verschillende enzymen (enzymen zijn biologische katalysatoren) die de voeding op een natuurlijke manier aanvullen. • Papaïne is een natuurlijk extract uit papaya en ananas. • Taurine is een organisch zuur dat wordt aangemaakt door het menselijk lichaam. In bepaalde situaties is de eigen aanmaak echter beperkt.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart