text.skipToContent text.skipToNavigation

Be Life L Glutamine 800 120 Capsules

niet-contractuele foto

Aminozuren

Voedingssupplement op basis van L-glutamine, ideaal voor het behoud van de spiervezels en de darmwand. Zuurbestendige capsules die de assimilatie verbeteren. Geschikt voor veganisten en vegetariërs.
Voedingssupplement op basis van L-glutamine, ideaal voor het behoud van de spiervezels en de darmwand. Zuurbestendige capsules die de assimilatie verbeteren. Geschikt voor veganisten en vegetariërs.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs € 25,89
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Market winkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Be Life L Glutamine 800 120 Capsules
Leverancier BIO-LIFE
Vorm Capsule
Overgevoeligheid Zonder gluten
Zonder melksuiker
Zonder zout
AFSCA
Merk Be-Life
Gamma Be-Life Aminoazuren
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2665164

Meer details

Volledige beschrijving:

Glutamine helpt om de spiervezels en darmwand intact te houden

Samenstelling

Samenstelling // 1 capsule L-glutamine // 800 mg Vulstof: microkristallijne cellulose // 38 mg Antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren // 3,8 mg

Gebruik

2-3 caps./dag
's Ochtends bij de maaltijd

Eigenschappen

Voor spierbehoud en gezonde darmen Hoewel het lichaam normaal zelf alle nodige glutamine aanmaakt, kan er een tekort ontstaan bij fysiologische stress door een zwaar ongeval, ernstige brandwonden, een operatie, ernstige ziekte enz. In die situaties kan de weerstand klappen krijgen, maar kan ook de darmwand beschadigd raken, wat kan leiden tot uiteenlopende infecties. Er werd ook opgemerkt dat overtraining een glutaminetekort kan veroorzaken. L-Glutamin 800 en L-Glutamin poeder zijn voedingssupplementen met natuurlijke, ggo-vrije L-glutamine van topkwaliteit uit fermentatie. De zuurbestendige capsules van dit voedingssupplement zorgen voor een betere opname en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. L-glutamine is een aminozuur dat niet enkel in het spierweefsel sterk aanwezig is, maar ook overvloedig in het bloed terug te vinden is.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Market winkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart