text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Chiline Maxi-Slim FatBurner 60 Capsules

niet-contractuele foto

Vetverbranders

Complete formule van Chiline, ontwikkeld voor iedereen met rebels vet ter hoogte van de buik, heupen, billen en dijen. Bevat een uitgebalanceerde mix van actieve bestanddelen, waaronder rode Spaanse peper, die bijdraagt ​​tot gewichtsverlies en een verhoogde vetstofwisseling.
Complete formule van Chiline, ontwikkeld voor iedereen met rebels vet ter hoogte van de buik, heupen, billen en dijen. Bevat een uitgebalanceerde mix van actieve bestanddelen, waaronder rode Spaanse peper, die bijdraagt ​​tot gewichtsverlies en ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €33,17
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Chiline Maxi-Slim FatBurner 60 Capsules
Leverancier OCE-BIO
Vegan
Vorm Capsule
AFSCA
Merk Chiline
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3383148

Meer details

Volledige beschrijving:

Maxislim

MAXISLIM is de complete formule van Chiline, geschikt voor iedereen met ontsierend en hardnekkig vetweefsel op buik, heupen, dijen en billen. MAXISLIM bevat een uitgebalanceerde mix aan actieve bestanddelen zoals chilipeper, dat bijdraagt tot gewichtsverlies en het vetmetabolisme helpt verhogen. Het chilipeper-extract, krachtig aan Capsaïcine, helpt samen met het citrus aurantium-extract, met hoogwaardig Synephrine, het vetmetabolisme en dus de vetverbranding te verhogen. Citrus aurantium ondersteunt bovendien de afbraak van vetten in het lichaam. De vitamine B12 helpt de vermoeidheid te verminderen, ook tijdens de afslankperiode. Deze krachtige formule bevat tevens het aminozuur L-Carnitine en daarnaast een rheum-extract dat helpt voor een regelmatige stoelgang. Cichorium, met inuline, ondersteunt de detoxfuncties en helpt bij het afslanken tijdens een afslankdieet.

Samenstelling

Gestandardiseerde extracten van: Citrus aurantium (Bittere oranje appelboom, vrucht) met Synephrine, Extract van Rheum palmatum (Chinese rabarber, wortel) met Rheïne, Geconjugeerd linolzuur (bevat melk en soja), Gelatine, L-Carnitine tartraat, Extract van Capsicum annuum (Spaanse peper, vrucht) met Capsaïcine, Extract van Cichorium intybus L. (Wilde chicorei, wortel) met Inuline, vulmiddel: Microkristallijne cellulose, antiklontermiddelen; Magnesiumstearaat; Siliciumdioxide, Cyanocobalamine (Vitamine B12).

Gebruik

2 capsules per dag innemen, 's morgens en 's middags bij de maaltijd.

Schakel over naar 1 capsule per dag indien je uit ervaring weet dat je gevoelig bent voor pikante voeding.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart