text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

Daktarin 20mg/ml Tinctuur Tegen Nagelschimmel 30ml

Dit is een geneesmiddel, lees aandachtig de bijsluiter. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Buiten het bereik van kinderen houden. Vraag advies aan uw arts of apotheker. Neem contact op met uw arts als u bijwerkingen ondervindt.

Dit is een geneesmiddel, lees aandachtig de bijsluiter. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Buiten het bereik van kinderen houden. Vraag advies aan uw arts of apotheker. Neem contact op met uw arts als u bijwerkingen ondervindt.

niet-contractuele foto

Dermatologie, antimycotica, tegen schimmels
Dermatologie, antimycotica, tegen schimmels
De bijsluiter downloaden
Maximale toegelaten prijs €8,06
Onze prijs €7,66
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Dit geneesmiddel kan geleverd worden in de volgende landen:
BelgiëFrankrijkLuxemburgNederland

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Daktarin 20mg/ml Tinctuur Tegen Nagelschimmel 30ml
Leverancier JOHNSON & JOHNSON CONSUMER OTC
Herroeping Neen
CNK 0034009

Meer details

Volledige beschrijving:

DAKTARIN® Tinctuur behandelt nagelschimmel en is een aangewezen behandeling bij schimmelinfecties van de nagels en het nagelbed. De nagellak DAKTARIN® Tinctuur bevat het schimmeldodende middel miconazolnitraat. Dit effectieve bestanddeel bestrijdt schimmels, gisten en bepaalde bacteriën die de nagels en/of huid kunnen infecteren en de huidschimmel veroorzaken. DAKTARIN® Tinctuur helpt een nieuwe nagel infectievrij te groeien, waarmee het door schimmel aangetaste deel van de nagel geleidelijk wordt vervangen. De behandeling moet worden voorgezet tot minstens 1 week nadat alle tekenen van infecties zijn verdwenen en de nagel er weer normaal uitziet. DAKTARIN® Tinctuur is een geneesmiddel en mag niet langdurig worden gebruikt zonder medisch advies.

  • DAKTARIN® Tinctuur helpt een nieuwe nagel infectievrij te groeien, waarmee het door schimmel aangetaste deel van de nagel geleidelijk wordt vervangen.
  • Voor een optimaal resultaat knipt u daarom regelmatig de geïnfecteerde nagels zo kort mogelijk af.
  • Bevat 20 mg miconazolnitraat per milliliter vloeistof, waarmee schimmels, gisten en bepaalde bacteriën die de infecties veroorzaken worden bestreden.
  • De behandeling van de nagel en het nagelbed moet worden voortgezet tot minstens 1 week nadat alle tekenen van infectie zijn verdwenen.
  • DAKTARIN® Tinctuur is een geneesmiddel. Niet langdurig gebruiken zonder medisch advies.

Samenstelling

Werkzame stof (per ml): 20 mg miconazol

Hulpstoffen: polyacrylaat 525, polyacrylaat 515, propyleenglycol en ethanol

Gebruik

Breng met het kwastje tweemaal daags een dun laagje DAKTARIN® Tinctuur aan op de aangetaste nagel en het nagelbed. Laat goed drogen. Reinig de nagel voor het aanbrengen van de nagellak met aceton om te vermijden dat de aangebrachte lagen te dik worden en DAKTARIN® Tinctuur de schimmel niet meer kan bereiken. Knip de geïnfecteerde nagel regelmatig kort af. Houd de behandeling vol totdat de schimmel uit de nagel is gegroeid.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart