text.skipToContent text.skipToNavigation

Difrax Fopspeen Natural 12+ Pure Evening

niet-contractuele foto

Fopspenen

Fopspeen ontworpen voor kinderen vanaf 12 maanden. De siliconen speen is symmetrisch en slechts voor de helft gevuld om zich aan te passen aan de kaak van het kind. Het vlindervormige kraagje houdt de neus vrij. De openingen zorgen voor verluchting om huidirritatie te voorkomen. Pure collectie, kleur “Evening”.
Fopspeen ontworpen voor kinderen vanaf 12 maanden. De siliconen speen is symmetrisch en slechts voor de helft gevuld om zich aan te passen aan de kaak van het kind. Het vlindervormige kraagje houdt de neus ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs € 3,50
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Difrax Fopspeen Natural 12+ Pure Evening
Leverancier DIFRAX
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4166286

Meer details

Volledige beschrijving:

De speen heeft een ronde vorm en is hierdoor ideaal voor kindjes die zelf de fopspeen omdraaien. De grootte van het fopspeen schildje en de grootte van het half gevuld zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor baby's vanaf 12 maanden.

De unieke speen heeft een vlindervormig schildje waardoor de fopspeen mooi past op het gezicht van je baby. De neusuitsparing zorgt ervoor dat je baby vrij kan ademen door de neus. Door de gaatjes is er extra luchttoevoer wat huidirritatie voorkomt.

Het zuiggedeelte van de 12+ M speen is iets harder dan bij de 6+ M maar zachter dan de 18+ fopspeen. De zuigstimulans neemt hierdoor af, wat de eerste stap is in het afleren van het speengebruik.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart