text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19: Zelfstesten beschikbaar | Engagementen

Ergyosteo 100 Gelules

Photo non contractuelle

Beendergestel - Osteoporose

Oorspronkelijke formule die calcium, vitamine D en andere voedingsstoffen levert en zo bijdraagt tot het behoud van het botkapitaal. Het innemen van extra mineralen en vitamine D is interessant bij: demineralisatie; botfragiliteit (sedentariteit, herstel); tekort aan vitamine D en calcium (onevenwichtige voeding, leeftijd, onvoldoende zon, alcohol, tabak).
Oorspronkelijke formule die calcium, vitamine D en andere voedingsstoffen levert en zo bijdraagt tot het behoud van het botkapitaal. Het innemen van extra mineralen en vitamine D is interessant bij: demineralisatie; botfragiliteit (sedentariteit, herstel); tekort ...Verder lezen
€23,00 -5% *
Onze prijs €21,87
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Ergyosteo 100 Gelules
Leverancier LABORATOIRE NUTERGIA
Vorm Capsule
Merk Nutergia
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2524023

Meer details

Volledige beschrijving:

ERGYOSSEO is een originele formule rijk aan calcium, zink en vitamine D die bijdragen aan het behoud van een normale botstructuur.

Vitamine C draagt ​​bij aan de vorming van collageen om een ​​normale functie van kraakbeen en botten te garanderen. Zink ondersteunt het zuur-base metabolisme.

Calciumhydroxyapatiet is het hoofdbestanddeel van bot, van nature geproduceerd door het lichaam.Het hydroxyapatiet van mariene oorsprong brengt mineralen en eiwitten collageen, gunstig voor de normale functie van de botten.

Samenstelling

ingrediënten

Calcium en magnesiumcarbonaten, lithothamne (Phymatolithon calcareum Pall.), Calciumhydroxyapatiet van vis , kalium- en calciumcitraten, calcium L-ascorbaat, zinkgluconaat, antiklontermiddel: plantaardig magnesiumstearaat; vitamine E en D 3 van natuurlijke oorsprong. . Capsule: gelatine vis .

samenstellingVoor 2 capsules
calcium240 mg (30% VNR *)
zink4 mg (40% VNR *)
Vitamine C60 mg (75% VNR *)
Vitamine D 35 μg (100% VNR *)
Vitamine E10 mg (83% VNR *)

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart