text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Etixx Magnesium 2000 AA 30 bruistabletten

niet-contractuele foto

Voorbereiding op de inspanning

Magnesium en vitamine C. Voor spieren vermoeid door training en sport. Magnesium is een van de essentiële minerale zouten voor sporters. Magnesium 2000 AA helpt bij het ontspannen van de spieren en voorkomt zo spierkrampen tijdens trainingen en wedstrijden.
Magnesium en vitamine C. Voor spieren vermoeid door training en sport. Magnesium is een van de essentiële minerale zouten voor sporters. Magnesium 2000 AA helpt bij het ontspannen van de spieren en voorkomt zo spierkrampen ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Onze prijs €25,99
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Etixx Magnesium 2000 AA 30 bruistabletten
Leverancier CERES PHARMA
Vorm Bruistablet
AFSCA
Merk Etixx
Gamma Etixx Health
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2527414

Meer details

Volledige beschrijving:

Magnesium is een essentieel mineraal dat in het menselijk lichaam aanwezig is, vooral in de botten en de spieren, maar ook in kleine hoeveelheden in het bloedserum en in de rode bloedcellen. Belangrijke voedingsbronnen van magnesium zijn groenten, vis, noten en volle granen.

Magnesium is betrokken bij meer dan 300 reacties in ons lichaam, bv. spiercontractie, eiwitsynthese, zuurstoftransport, energiemetabolisme en immuunsysteem. Supplementatie van magnesium heeft talrijke voordelen. Ten eerste draagt de stof bij tot een normale spierfunctie. Magnesium is een hoofdrolspeler in de neuromusculaire werking en de aanzet tot spiercontractie. Het is ook nodig om energie te halen uit PCR-Cr (het energiesysteem dat vooral aangesproken wordt tijdens korte intensieve inspanningen). Vanaf een bepaalde mate kan een tekort aan magnesium stress veroorzaken bij spiercellen. Maar het magnesium in Etixx Magnesium 2000 AA doet nog meer:

  • helpt bij de vermindering van vermoeidheid en moeheid
  • ondersteunt de elektrolytenbalans
  • ondersteunt een normaal energiemetabolisme
  • helpt met de normale werking van het zenuwstelsel
  • draagt bij tot een normale eiwitsynthese

Etixx Magnesium 2000 AA maakt gebruik van een chelaatvorm (gebonden aan aminozuren). Hierdoor is het gemakkelijk verteerbaar en wordt het efficiënter geabsorbeerd. Het supplement bevat extra vitamine C voor celbescherming (waaronder spiercellen) tegen oxidatieve stress en ondersteuning van het immuunsysteem in het lichaam.

Voor wie kan Etixx Magnesium 2000 AA voordelig zijn?

Etixx Magnesium 2000 AA is geschikt voor alle sporters: duursporters, explosieve sporters en teamsporters. Zeker aan te raden voor sporters die veel zweet verliezen of bij warm weer.

Samenstelling

Zuurteregelaars: Citroenzuur, Natriumcarbonaat - Magnesiumcarbonaat - Magnesiumbisglycinaat - L-ascorbinezuur- Antiklontermiddel: Tricalciumfosfaat -Aroma: Sinaasappel/pompelmoes aroma - Vulstof: Inuline - Zoetstoffen: Natriumcyclamaat, Natriumsacharine - Kleurstof: Bèta-caroteen

Samenstelling per tablet:

Magnesium 400mg (107% RI)

Vit C 180mg (225% RI)

Gebruik

Gebruiksaanwijzingen: 1 bruistablet per dag, oplossen in 200 ml water

Eigenschappen

  • Magnesium in aminozuur-chelaatvorm voor betere absorptie- Bevat vitamine C voor extra spierbescherming
  • Bruistablet met lekkere sinaassmaak kan ook in een drinkbus opgelost worden

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart