text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Fytostar Giga Complex 160 Capsules (140 + 20 Gratis)

niet-contractuele foto

Bloedsomloop

Een compleet voedingssupplement ter bevordering van een gezonde circulatie en gezonde slagaders. Deze knoflookcapsule biedt een complete oplossing dankzij het knoflookmaceraat, bekend om zijn krachtige antioxidante eigenschappen. Het complex is verrijkt met extracten van meidoorn, maretak en ginkgo biloba en bevat ook vitamine C, dat bijdraagt aan de normale vorming van collageen, waardoor de bloedvaten beter functioneren. Bovendien bevatten deze capsules vitaminen E en B6 en selenium, voor een nog completere werking. Een ideale keuze om de cardiovasculaire gezondheid te ondersteunen.

Een

compleet voedingssupplement ter bevordering van een gezonde circulatie en gezonde slagaders. Deze knoflookcapsule biedt een complete oplossing dankzij het knoflookmaceraat, bekend om zijn krachtige antioxidante eigenschappen. Het complex is verrijkt met extracten van meidoorn, ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €38,21
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Fytostar Giga Complex 160 Capsules (140 + 20 Gratis)
Leverancier OCE-BIO
Vorm Capsule
Merk Fytostar
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2327765

Meer details

Volledige beschrijving:

GIGA-COMPLEX KNOFLOOK

Knoflook draagt bij tot een gezonde bloedsomloop & aders

Met: Maretak, Meidoorn, Ginkgo Biloba, Lecithine, Rutine & vitaminen

Giga-complex bevat een zeer compleet knoflookcomplex op basis van een knoflookmaceraat dat bijdraagt tot een gezonde bloedsomloop en aders. Daarnaast is knoflook een anitoxidant voor het organisme. De Meidoorn in deze formule helpt de circulatie en de zenuwfuncties te ondersteunen, Ginkgo Biloba helpt de microcirculatie te bevorderen en Maretak helpt het cholesterolgehalte te beheersen. Deze formule is aangevuld met Vitamine C, E, B6 en selenium.

Samenstelling

Capsule: Gelatine; Glycerol; Water, Maretak ma- ceraat (Viscum album, kruid), Meidoorn maceraat (Crataegus oxyacantha, vrucht), Knoflook maceraat (Allium sativum, bol), Ascorbinezuur (Vitamine C), stabilisator: Bijenwas, Selenium gist (Selenium), DL-alfa-tocopheryl acetaat (Vitamine E), Zonnebloem- zaadolie (Helianthus annuus), SOJALECITHINE, Beta-caroteen, Rutine, Pyridoxine hydrochloride (Vitamine B6), kleurstoffen: Chlorofyl; ijzeroxides, Extract van Ginkgo biloba (Ginkgo biloba, blad).

Gebruik

Eén capsule per dag 's morgens of 's avonds voor de maaltijd innemen met water.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart