text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Hansaplast Foot Expert 8 Pleisters Likdoorns

niet-contractuele foto

Eelt - Likdoorns - Eksterogen

Verlicht de druk onmiddellijk. Vergemakkelijkt de verwijdering van de likdoorn met salicylzuur. Betrouwbare kleefkracht. Transparant, eenvoudige aanpassing dankzij de extra lange strips. Eenvoudig en gemakkelijk aan te brengen. Met zacht opvulschuim.
Verlicht de druk onmiddellijk. Vergemakkelijkt de verwijdering van de likdoorn met salicylzuur. Betrouwbare kleefkracht. Transparant, eenvoudige aanpassing dankzij de extra lange strips. Eenvoudig en gemakkelijk aan te brengen. Met zacht opvulschuim.
Voordeel*
Onze prijs €4,29
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Hansaplast Foot Expert 8 Pleisters Likdoorns
Leverancier BEIERSDORF
Pleistertype Zelfklevend verband
Merk Hansaplast
Herroeping Neen
CNK 3161387

Meer details

Volledige beschrijving:

Verlicht pijn en druk onmiddellijk Helpt likdoorns te verwijderen met sallicylzuur

Samenstelling

Één pleister bevat 0,04 g salicylzuur.

Gebruik

Reinig het aangetaste deel van de huid grondig en droog deze af. Breng de pleister aan waarbij de likdoorn in het midden van de schuimrubberen ring valt. Vervang de pleister na 2 dagen. Na 4 dagen kan de, nu zachte, likdoorn worden verwijderd in een warm bad met zout of zeep. Herhaal indien nodig.

Eigenschappen

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor salicylzuur, salicylaten, rubber of als de huid beschadigd of aangetast is. Niet gebruiken als je diabetespatiënt bent of stoornissen in de bloedsomloop hebt. Niet geschikt voor de behandeling van kleine kinderen. Bij een beperkte nierfunctie moet eerst een arts worden geraadpleegd. De pleister mag niet in contact komen met slijmvliezen. Vermijd vooral contact met de ogen. Salicylzuur kan het opnemend vermogen van lokaal op de huid aangebrachte medicijnen verhogen. Plaatselijke huidirritaties (brandend gevoel, rode huid) komen zelden voor. In enkele gevallen kunnen er allergische huidreacties optreden. Gebruik zonder medisch advies niet langdurig meerdere pleisters tegelijkertijd. Bewaren op een droge plaats, niet boven 25˚C Alleen voor uitwendig gebruik. Alleen voor eenmalig gebruik. Gebruik bij elke nieuwe toepassing een nieuwe likdoornpleister voor behoud van de beschreven werking van het product.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart