text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,94 per stuk

Imodium Duo 2mg/125mg 18 Tabletten

Dit is een geneesmiddel, lees aandachtig de bijsluiter. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Buiten het bereik van kinderen houden. Vraag advies aan uw arts of apotheker. Neem contact op met uw arts als u bijwerkingen ondervindt.

Dit is een geneesmiddel, lees aandachtig de bijsluiter. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Buiten het bereik van kinderen houden. Vraag advies aan uw arts of apotheker. Neem contact op met uw arts als u bijwerkingen ondervindt.

niet-contractuele foto

Geneesmiddel op basis van loperamide en simethicone. Tegen diarree met krampen, een opgeblazen gevoel of winderigheid. De tabletten worden gebruikt voor de behandeling van kortdurende diarree met buikkrampen, een opgeblazen gevoel en winderigheid. De tabletten bevatten twee actieve ingrediënten: loperamidechloorhydraat, dat diarree helpt verminderen door een hyperactieve darm te vertragen. Het helpt ook het lichaam om meer vocht en minerale zouten uit de darmen op te nemen. Simethicone neutraliseert de gasbellen in de darmen die krampen en een opgeblazen gevoel veroorzaken.
Geneesmiddel op basis van loperamide en simethicone. Tegen diarree met krampen, een opgeblazen gevoel of winderigheid. De tabletten worden gebruikt voor de behandeling van kortdurende diarree met buikkrampen, een opgeblazen gevoel en winderigheid. De tabletten ... Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Maximale toegelaten prijs €11,92
Onze prijs €11,93
In voorraad (web)
HOEVEELHEID

Dit geneesmiddel kan geleverd worden in de volgende landen:
BelgiëLuxemburgNederland

Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Imodium Duo 2mg/125mg 18 Tabletten
Leverancier JOHNSON & JOHNSON CONSUMER OTC
Herroeping Neen
CNK 2797389

Meer details

Volledige beschrijving:

Imodium® Duo tabletten worden gebruikt voor de symptomatische behandeling van acute diarree die samengaat met buikkrampen en winderigheid. De capsulevormige tabletten bevatten naast 2 mg loperamide ook de werkzame stof simeticon (125 mg) om het onaangename gevoel van gasvorming in de darmen te verlichten. Imodium® Duo tabletten zijn geschikt wanneer naast acute diarree ook krampen, een opgezette buik en een opgeblazen gevoel optreden. Loperamide, ofwel loperamidehydrochloride, vermindert de diarree door de versterkte darmactiviteit te vertragen. Dit werkzame bestanddeel bevordert bovendien de opname van vocht en elektrolyten, waarmee uitdroging wordt voorkomen. De werkzame stof simeticon zorgt ervoor dat de gasbellen, die krampen en een opgezet gevoel veroorzaken, in de darm oplossen en brengt verlichting. Imodium® Duo is een geneesmiddel dat zonder voorschrift verkrijgbaar is. Lees altijd de bijsluiter.

  • Aanbevolen bij symptomatische behandeling van diarree die gepaard gaat met buikkrampen en winderigheid.
  • De twee werkzame stoffen loperamide en simeticon van de Imodium® Duo tabletten hebben een dubbele werking.
  • Loperamide behandelt snel, veilig en doeltreffend acute diarree door de versterkte darmactiviteit te vertragen.
  • Simeticon verlicht het onaangename gevoel van een opgeblazen gevoel en winderigheid.
  • Verlies van vocht en elektrolyten wordt voorkomen en gasvorming in de darmen wordt opgelost; krampwerende werking.
  • Imodium® Duo is een geneesmiddel dat zonder voorschrift verkrijgbaar is. Lees altijd de bijsluiter.

Samenstelling

• Werkzame stoffen (per tablet): 2 mg loperamidehydrochloride en simeticon, equivalent met 125 mg dimeticon• Hulpstoffen: watervrij dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose, kaliumacesulfaam, artificiële vanillesmaak (met propyleenglycol, maltodextrine en benzylalcohol), natriumzetmeelglycolaat (Type A) en stearinezuur.

Gebruik

Imodium® Duo is een geneesmiddel. Lees altijd de bijsluiter. Gebruik Imodium® Duo zonder medisch advies niet langer dan 2 dagen. Nooit meer dan 4 Imodium® Duo tabletten per 24 uur gebruiken. Een volwassene kan de behandeling starten met 2 tabletten. Indien nodig, daarna 1 tablet na elke volgende zachte ontlasting. Kinderen vanaf 12 jaar volgen hetzelfde traject, maar starten met 1 tablet.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart