text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,94 per stuk

Koninginnengelei 2000mg Bio 20 Ampullen

niet-contractuele foto

Koninginnengelei

Voedend en energierijk concentraat. De koninginnengelei is gecombineerd met Tasmaanse honing in een ultra geconcentreerde formule om uw immuunsysteem te helpen versterken. Natuurlijke honingsmaak. Zonder kleurstoffen, conserveermiddelen of kunstmatige zoetstoffen.
Voedend en energierijk concentraat. De koninginnengelei is gecombineerd met Tasmaanse honing in een ultra geconcentreerde formule om uw immuunsysteem te helpen versterken. Natuurlijke honingsmaak. Zonder kleurstoffen, conserveermiddelen of kunstmatige zoetstoffen.
€24,00 -20% *
Onze prijs €19,29
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Koninginnengelei 2000mg Bio 20 Ampullen
Leverancier FORTE PHARMA
Vorm Ampule
Overgevoeligheid Zonder kleurstoffen
Zonder bewaarmiddel
Smaak Honing
Merk Forte Pharma
Gamma Gezondheidswereld
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2941474

Meer details

Volledige beschrijving:

Koninginnengelei 2000 mg is de natuurlijke, efficiënte oplossing om uw lichaam een opkikker te geven. De ultrageconcentreerde bioformule combineert twee actieve bestanddelen met synergetische werkingen:• Koninginnengelei: Koninginnengelei, het resultaat van een complex samenspel tussen het werk van honingbijen en de plantenwereld, is een echt voedend en energierijk concentraat dat gemaakt is om de koningin te voeden zodat zij buitengewoon lang blijft leven. • Biohoning: staat al sinds de oudheid bekend voor zijn versterkende Eigenschappen.

De BIO KONINGINNENGELEI en de BIOHONING helpen de natuurlijke weerstand te versterken, tijdelijke vermoeidheid te overwinnen en het lichaam te revitaliseren en te versterken.

Samenstelling

INGREDIËNTEN (mg per dagelijkse dosis): gezuiverd water, koninginnengelei Bio (2000 mg), Biohoning (2000 mg).

Gebruik

1 ampul Koninginnengelei Bio 2000 mg 's morgens puur of aangelengd met water innemen. Door de sterke concentratie is het normaal dat de gelei soms minder gemakkelijk uit de ampul vloeit. Schudden vóór gebruik. De ampul niet openbreken boven uw glas zodat er geen eventuele glasscherven in de vloeistof vallen.

Eigenschappen

Ampullen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart