text.skipToContent text.skipToNavigation

Laino Kleimasker Zeer Fijn Poeder 300g

niet-contractuele foto

Maskers

Gezicht en lichaam. Zonder parfum, zonder conserveermiddelen. Van nature rijk aan magnesium en sporenelementen. Groene klei, bekend om zijn zuiverende, evenwichtsherstellende en absorberende eigenschappen, helpt om overtollig talg op het huidoppervlak te verwijderen.
Gezicht en lichaam. Zonder parfum, zonder conserveermiddelen. Van nature rijk aan magnesium en sporenelementen. Groene klei, bekend om zijn zuiverende, evenwichtsherstellende en absorberende eigenschappen, helpt om overtollig talg op het huidoppervlak te verwijderen.
Voordeel*
Onze prijs €2,81
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Laino Kleimasker Zeer Fijn Poeder 300g
Leverancier LABORATOIRES GILBERT BENELUX
Intolerance Zonder bewaarmiddel
Zonder parfum
Farmaceutische vorm Poeder
Merk Laino
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4621405

Meer details

Volledige beschrijving:

Deze Laino Montmorilloniet groene surfine klei absorbeert overtollig talg om de opperhuid te zuiveren en weer in balans te brengen, dankzij de rijkdom aan sporenelementen en mineralen.

Ben je een fan van doe-het-zelf maskers? Groene kleipoeder is ideaal voor de huid die moet worden gezuiverd.

De kleur van de klei kan lichtjes veranderen afhankelijk van de ader waaruit het werd gewonnen.

Samenstelling

MONTMORILLONITE

Gebruik

Voorzorgsmaatregelen: Voor het eerste gebruik is het aan te raden om het product 24 uur van tevoren te testen op je onderarm. In geval van roodheid of ongemak tijdens het aanbrengen, onmiddellijk spoelen. De groene klei mag niet uitdrogen en moet regelmatig met water worden bevochtigd met een wattenschijfje.

Gebruiksaanwijzing: meng een paar lepels poeder met een beetje water om een pasta te verkrijgen die je op de huid kunt aanbrengen.

  • Gebruik als schoonheidsmasker: breng de pasta in een dikke laag aan op het gezicht, vermijd de oog- en lipcontouren. Maximaal 5 minuten laten inwerken, regelmatig bevochtigen en daarna grondig afspoelen met schoon water. Breng vervolgens je gebruikelijke dagcrème aan. Zorg ervoor dat je de aanbevolen inwerktijd respecteert.
  • Gebruik als kompres of pleister: breng een laag van 1-2 cm aan op het getroffen gebied en dek af met een doek. 1 tot 2 uur laten zitten en verwijderen voordat de klei opdroogt.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart