text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Lierac Body-Slim Globaal Afslanken 200ml

niet-contractuele foto

Afslanken - Stevigheid - Platte buik

Afslankend, verfraaiend en verstevigend concentraat. Frisse gel-crème samengesteld uit een unieke combinatie van ultra performante actieve bestanddelen. Maakt cellulitis en vetophopingen glad, verfijnt en verstevigt het figuur, verstevigt en stimuleert de huid.
Afslankend, verfraaiend en verstevigend concentraat. Frisse gel-crème samengesteld uit een unieke combinatie van ultra performante actieve bestanddelen. Maakt cellulitis en vetophopingen glad, verfijnt en verstevigt het figuur, verstevigt en stimuleert de huid.
Onze prijs €44,00
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Lierac Body-Slim Globaal Afslanken 200ml
Leverancier LABORATOIRE NATIVE
Inhoud 200ml
Vorm Gel
Farmaceutische vorm Gel
Merk Lierac
Gamma Body-Slim
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3319092

Meer details

Volledige beschrijving:

BODY-SLIM GLOBAAL AFSLANKEN

GLOBAAL AFSLANKEN Afslankend, verfraaiend en verstevigend concentraat

De 1e afslankende 4D-morphingverzorging*. De recente ontdekking van de essentiële rol van NGF** in het activeren van het celmetabolisme ligt aan de basis van het unieke MORPHO 4D-complex. Deze synergie van actieve bestanddelen werkt in op het silhouet én op de kwaliteit van de huid zodat een innovatief afslankeffect in 4D ontstaat: het silhouet wordt fijner, de vetophopingen worden gladgemaakt en de huid is zichtbaar mooier. De frisse gel-crème versmelt met de huid waardoor een onmiddellijk omhullend effect ontstaat. * van de laboratoria Lierac ** Nerve Growth Factor

Gebruik

s Ochtends en/of 's avonds aanbrengen op de te behandelen plekken (dijen, heupen, billen). Om de absorptie van de actieve bestanddelen te vergemakkelijken en de huid te draineren en te verkwikken ontwikkelden de laboratoria Lierac een professionele modelleertechniek in 3 stappen: de lichaamsmorphing.

STAP 1: voorbereiden vegen. Voor het aanbrengen van het product de handen sluiten en met geplooide kootjes veegbewegingen (heen en weer) maken op billen, dijen en heupen. Deze fase dynamiseert de huid en maakt haar ontvankelijker voor andere verzorgingen.

STAP 2: verstevigende knijpbewegingen. Na het aanbrengen van het product met effleurages een brede huidplooi opnemen met beide handen en de zone kneden met S-vormige bewegingen terwijl de handen in tegengestelde richtingen gaan. Eerst beginnen op de dijen, vervolgens op de heupen en ten slotte op de billen. Deze fase versoepelt de door cellulite getroffen vezels en verstevigt het figuur.

STAP 3: sublimerende gladmakende massage. Na absorptie van het product met beide handen langs billen en heupen glijden alsof u een panty aantrekt, vervolgens van de heupen naar de navel alsof u een ceintuur aandoet. Deze fase die gebaseerd is op de psychomorfologie maakt de huid glad en geeft een ideaal figuur.

Eigenschappen

Een unieke combinatie van efficiënte actieve bestanddelen uit de hybride cosmetica van Lierac, een synergie van het beste van wetenschap en natuur, in het MORPHO 4D-complex:

celmessengerpeptide 0,5%: NGF-like peptide dat het celmetabolisme in de 3 huidniveaus tegelijk stimuleert*.

WTB SYSTEM – gedeponeerd patent - gedoseerd op 2%: uniek complex samengesteld uit 3 actieve bestanddelen (heilige lotus – schietwilg – biotechnologisch peptide) die de vetstockerende adipocyten veranderen in vetverbrandende adipocyten.

Complex van actieve cafeïne 10%: een cafeïne die het volume van de adipocyten vermindert en gecombineerd wordt met fosfolipiden voor een optimale diffusie en een maximaal vetmobiliserend effect*.

  • in-vitrotest op actief bestanddeel

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart