text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Magnepamyl Optimum 20 Sticks

niet-contractuele foto

Stress - Ontspanning

Hoog gedoseerd en geresorbeerd magnesium. Spierkrampen te wijten aan fysieke inspanning, stress, vermoeidheid. Magnepamyl Optimum is een voedingssupplement op basis van verschillende magnesiumzouten en vitamine B6. Het wordt aangeboden in de vorm van een poeder met sinaasappelsmaak verpakt in een stick. Magnesium en vitamine B6 dragen bij tot normale psychologische functies en verminderen vermoeidheid. Bovendien ondersteunt magnesium de normale samentrekking van de spieren. Magnesium wordt aanbevolen in de volgende situaties: periodes waarin magnesium moet bijdragen tot een normale samentrekking van de spieren; periodes van stress; periodes van vermoeidheid.
Hoog gedoseerd en geresorbeerd magnesium. Spierkrampen te wijten aan fysieke inspanning, stress, vermoeidheid. Magnepamyl Optimum is een voedingssupplement op basis van verschillende magnesiumzouten en vitamine B6. Het wordt aangeboden in de vorm van een poeder ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €15,68
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Magnepamyl Optimum 20 Sticks
Leverancier THERABEL PHARMA
Vorm Stick
Smaak Sinaasappel
Merk Therabel Pharma
Gamma Magnepamyl
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2972271

Meer details

Volledige beschrijving:

Magnepamyl Optimum® is een voedingssupplement op basis van verschillende zouten van magnesium en vitamine B6, onder de vorm van een poeder verpakt in een stick, met sinaasappelaroma. Magnesium en vitamine B6 dragen bij tot een normale psychologische functie en tot het verminderen van vermoeidheid. Daarnaast ondersteunt magnesium een normale spiercontractie. Magnepamyl Optimum® bevat een hoge dosis magnesiumcitraat en magnesiumglycerofosfaat, evenals vitamine B6.

Samenstelling

Ingrediënten (voor 1 stick): magnesiumcitraat. Voedingszuur: citroenzuur. Sinaasappelaroma. Vulstof: maltodextrine. Magnesiumglycerofosfaat. Bevochtiger: sucrose‐ vetzuuresters. Kleurstoffen: poeder van rode biet en bètacaroteen. Zoetstoffen: sucralose en neotaam. Vitamine B6.

Gebruik

Neem 1 stick Magnepamyl Optimum® eenmaal per dag verdund in een glas water van 200 ml. Het poeder eerst in een droog glas gieten en er daarna 200 ml water (dat op kamertemperatuur is) aan toevoegen.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart