text.skipToContent text.skipToNavigation

Même Verstevigende Oplossing Nagels 10 ml

niet-contractuele foto

Schoonheid en hydratatie van handen

Helpt de meest broze en gebroken nagels te verstevigen. Een ware verzorgingskuur voor zwaar beschadigde nagels, de verstevigende oplossing helpt gespleten, gegroefde en weke nagels te bestrijden. Maakt uw nagels hard, beschermt ze en stimuleert het teruggroeien.
Helpt de meest broze en gebroken nagels te verstevigen. Een ware verzorgingskuur voor zwaar beschadigde nagels, de verstevigende oplossing helpt gespleten, gegroefde en weke nagels te bestrijden. Maakt uw nagels hard, beschermt ze en stimuleert ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs € 15,99
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Market winkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Même Verstevigende Oplossing Nagels 10 ml
Leverancier COSMXPERT
Inhoud 10ml
Farmaceutische vorm Oplossing
Merk MÊME
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4122610

Meer details

Volledige beschrijving:

Je nagels kunnen geribbeld, zacht, breekbaar, broos of zelfs zwaar beschadigd zijn. In deze gevallen hebben ze een beetje hulp nodig om weer helemaal gezond te worden!

De Fortifying Solution helpt de meest broze en breekbare nagels te versterken en te verstevigen. De Fortifying Solution is een echte behandeling voor zwaar beschadigde nagels en helpt splijtende nagels, geribbelde nagels en slappe nagels tegen te gaan. Het verhardt je nagels, beschermt ze en stimuleert nieuwe groei.

Dankzij de gemakkelijk te gebruiken kwastapplicator (Nail Strengthening Solution wordt aangebracht zoals nagellak), de ultrasnelle droging en vooral de matte, totaal onzichtbare finish, is Nail Strengthening Solution ook geschikt voor mannen en vrouwen die geen nagellak willen dragen.

> Hardende lak: nagels zijn harder in 82% van de gevallen*.
> Nagels zijn mooier: 78%*.
> Nagelverharder: nagels zijn sterker in 87% van de gevallen* > Nagelverharder: nagels zijn harder in 87% van de gevallen* > Nagels zijn mooier in 87% van de gevallen
> Nagelverharder: nagels zijn sterker in 86% van de gevallen* > Nagelversteviger: nagels zijn sterker in 86% van de gevallen* > Nagelversteviger: nagels zijn sterker in 86% van de gevallen
> Nagelversteviger: nagels zijn minder broos in 82% van de gevallen.
> Oplossing voor gespleten nagels: nagels zijn minder gespleten in 73% van de gevallen*.
> Oplossing voor gekartelde nagels: nagels zijn minder gekarteld in 50% van de gevallen*.
> Stimuleert nagelgroei: nagels groeien sneller terug in 73% van de gevallen*.
> Beschermende lak: nagels worden beschermd in 92% van de gevallen* > Verzorgt beschadigde nagels: nagels groeien sneller terug in 92% van de gevallen
> Verzorgt beschadigde nagels: nagels worden in 73% van de gevallen hersteld*.
> Fortifying Solution gaat in 82% van de gevallen uitdroging van de nagels tegen* > Fortifying Solution is aangepast aan de behoeften van elk huidtype.
> Fortifying Solution is volgens 87% van de testers geschikt voor broze, zachte, gebroken en geribbelde nagels*.

* Gebaseerd op een gebruikstest uitgevoerd onder dermatologische controle bij 22 personen met beschadigde nagels (broze, gespleten, zachte, geribbelde nagels).

Samenstelling

Samengesteld met 72% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en actieve ingrediënten die bekend staan om hun effectiviteit, bevat MÊME Fortifying Solution geen allergenen of ingrediënten die in verband zijn gebracht met kanker of hormonale verstoring, dus je kunt al je nagels in alle veiligheid verzorgen! Het dankt zijn opmerkelijke effectiviteit aan een cocktail van actieve ingrediënten die van nature aanwezig zijn in je nagels of bekend staan om hun voedende eigenschappen.

Een hoge concentratie krachtig Silicium om zelfs de zwakste nagels te versterken.
Subtiel Urea om de droogte van zelfs de meest vermoeide nagels tegen te gaan.
Krachtige organische ricinusolie om zelfs de meest timide nagels te beschermen.
Delicate natuurlijke oplosmiddelen op basis van rietsuiker en maniok, zacht voor de nagels.

BUTYLACETAAT , ETHYLACETAAT , NITROCELLULOSE , ISOSORBIDEDICAPRYLAAT/CAPRAAT , ADIPINEZUUR/NEOPENTYLGLYCOL/TRIMELLITISCHE ANHYDRIDE COPOLYMEER , ALCOHOL , SILICA , STEARALKONIUM BENTONIET , DIMETHYL OXOBENZO DIOXASILAAN , UREA , RICINUS COMMUNIS (RICINUS) ZAADOLIE , SACCHAROMYCES/KOPER FERMENT , SACCHAROMYCES/ZINK FERMENT , SACCHAROMYCES/IJZER FERMENT , SACCHAROMYCES/SILICIUM FERMENT , SACCHAROMYCES/MAGNESIUM FERMENT , LEUCONOSTOC/RADIJSWORTEL FERMENT FILTRAAT , WATER (AQUA), TOCOFERYLACETAAT , N-BUTYLALCOHOL , DIACETONALCOHOL , FOSFORZUUR

Gebruik

De Fortifying Solution is ideaal als 3-weekse behandeling om gezonde, herstelde, beschermde en versterkte nagels te herstellen. Breng dagelijks 2 lagen aan op schone nagels, verwijder make-up om de dag met MÊME oil remover... en herhaal!

Let op: Fortifying Solution kan ook worden gebruikt als een kortere behandeling, tussen twee manicures in, als de conditie van de nagels dat vereist. Als aanvulling op de behandelingen, om een manicure uit te voeren op zeer beschadigde nagels: Fortifying Solution kan ook worden aangebracht als een base coat, vóór de twee lagen MÊME siliconen nagellak en top coat.

We raden je aan om de lak aan te brengen in een geventileerde ruimte en buiten het bereik van kinderen te houden.

Als je onze gebruiksaanwijzing volgt, kun je onze Fortifying Solution naar schatting 3 weken gebruiken!

Maak je routine compleet met :

Nagelverzorging, om je nagelriemen en nagels te voeden en te verzachten.
Oplosolie, om make-up in alle zachtheid van je nagels te verwijde

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Market winkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart