text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

NESTLÉ CERELAC GLUTENVRIJ Granen Biscuitkruimeltjes Baby 4+ Maanden 250g

niet-contractuele foto

Meel

Nestlé CERELAC glutenvrijis een glutenvrije, reeds gemalen koekjesgranen. Dit koekje is dus gemakkelijk af te meten en kan gemakkelijk worden gemengd met vruchtenpanade om uw baby kennis te laten maken met nieuwe texturen voordat hij gluten in zijn voeding introduceert. Het biedt een ideale variatie op brood en is rijk aan Calcium, Vitamine D en Zink. Het hoge ijzergehalte dekt reeds 50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid ijzer. IJzer draagt bij aan het immuunsysteem en de cognitieve ontwikkeling van uw baby.
Nestlé CERELAC glutenvrijis een glutenvrije, reeds gemalen koekjesgranen. Dit koekje is dus gemakkelijk af te meten en kan gemakkelijk worden gemengd met vruchtenpanade om uw baby kennis te laten maken met nieuwe texturen voordat hij ...Verder lezen
Onze prijs €4,53
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product NESTLÉ CERELAC GLUTENVRIJ Granen Biscuitkruimeltjes Baby 4+ Maanden 250g
Leverancier NESTLE BELGILUX
Bestemd voor Baby
Overgevoeligheid Zonder gluten
AFSCA
Merk Nestlé
Gamma Cerelac
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3811577

Meer details

Volledige beschrijving:

Nestlé CERELAC Glutenvrij is een glutenvrije, reeds gemalen granenkoekje, gemakkelijk af te meten en te vermengen met de fruitpap om uw baby kennis te laten maken met nieuwe texturen voordat er gluten in zijn voeding worden geintroduceerd. Het biedt een ideale variatie op brood en is rijk aan Calcium, Vitamine D en Zink. Het hoge ijzergehalte dekt reeds 50% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid ijzer. IJzer draagt bij aan het immuunsysteem en de cognitieve ontwikkeling van uw baby.

Samenstelling

Granen 73% (gehydrolyseerd rijstmeel, maïsmeel), magere melkpoeder 23%, plantaardige oliën (zonnebloem, raapzaad), mineralen (calciumcarbonaat, ijzerfumaraat, zinksulfaat, kaliumjodide), Bifiduscultuur (BL), vitamines (C, niacine, E, B1, pantotheenzuur, A, B6, K, foliumzuur, biotine, D), aroma: vanilline. Glutenvrij.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart