text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

NESTLÉ CERELAC Granen Biscuitkruimeltjes Baby 4+ Maanden 250g

niet-contractuele foto

Voeding

Nestlé CERELAC is een reeds gemalen granenbiscuit, dus het is gemakkelijk af te meten en te mengen met vruchtenbrood om voorzichtig gluten te introduceren in de voeding van uw baby. Het biedt een ideale variatie op brood en is rijk aan Calcium, Vitamine D en Zink. Het hoge ijzergehalte dekt reeds 50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid ijzer. IJzer draagt bij aan het immuunsysteem en de cognitieve ontwikkeling van uw baby.
Nestlé CERELAC is een reeds gemalen granenbiscuit, dus het is gemakkelijk af te meten en te mengen met vruchtenbrood om voorzichtig gluten te introduceren in de voeding van uw baby. Het biedt een ideale variatie ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €2,69
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product NESTLÉ CERELAC Granen Biscuitkruimeltjes Baby 4+ Maanden 250g
Leverancier NESTLE BELGILUX
AFSCA
Merk Nestlé
Gamma Cerelac
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3811569

Meer details

Volledige beschrijving:

Nestlé CERELAC is een reeds gemalen granenkoekje, gemakkelijk af te meten en te vermengen met de fruitpap om voorzichtig gluten te introduceren in de voeding van uw baby. Het biedt een ideale variatie op brood en is rijk aan Calcium, Vitamine D en Zink. Het hoge ijzergehalte dekt reeds 50% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid ijzer. IJzer draagt bij aan het immuunsysteem en de cognitieve ontwikkeling van uw baby.

Samenstelling

Céréales 55,7% (farine de blé hydrolysée, farine de blé), lait écrémé en poudre, huiles végétales (oléine de palme, colza faible en acide érucique, coco, tournesol), caramel (sucre, eau), maltodextrine, sels minéraux (carbonate de calcium, fumarate de fer, sulfate de zinc, iodure de potassium), culture Bifidus (BL), vitamines (C, niacine, E, B1, acide pantothénique, A, B6, K, acide folique, biotine, D), arôme: vanilline.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart