text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID19-coronavirus: klik hier om onze verbintenissen te raadplegen.

Nuby Citroganix Reinigende Gel Tandvlees-Tanden 20g

Photo non contractuelle

Tandpasta's - Tandhygiëne

Samengesteld uit volkomen natuurlijke ingrediënten. Speciaal samengesteld voor baby's van 4 tot 24 maanden. Voor 99,99% doeltreffend tegen de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor cariës, kalmeert geïrriteerd tandvlees. Met massagevinger. Zonder gevaar bij inslikken. Zonder fluor, zonder parabeen, zonder fenoxyethanol en zonder alcohol. Vanillemelksmaak.
Samengesteld uit volkomen natuurlijke ingrediënten. Speciaal samengesteld voor baby's van 4 tot 24 maanden. Voor 99,99% doeltreffend tegen de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor cariës, kalmeert geïrriteerd tandvlees. Met massagevinger. Zonder gevaar bij inslikken. Zonder ...Verder lezen
6,20€ -10% *
Onze prijs 6,20€
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Nuby Citroganix Reinigende Gel Tandvlees-Tanden 20g
Leverancier NEW VALMAR
Vorm Wasgel
Overgevoeligheid Zonder alcohol
Zonder parabenen
Zonder phenoxyethanol
Bestemd voor Baby
Smaak Vanille
Merk Nuby
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3142221

Meer details

Volledige beschrijving:

De tand- en tandvleesgel van Nûby™ Citroganix™ is volledig natuurlijk en speciaal ontworpen om tandjes en tandvlees van baby's tussen 4 en 24 maanden veilig schoon te maken. Het is veilig indien ingeslikt, en beschermt tegen bacteriën die tandbederf veroorzaken dankzij het actieve bestanddeel Citroganix™. Dankzij het bijgeleverde vingertandenborsteltje leert uw kind aan een goede mondhygiëne te hebben. De silicone massagevinger plaatst zich op uw vinger. De kleine silicone massageborsteltjes laten toe zacht de eerste tandjes van je kleinte te borstelen en het tandvlees te masseren. Voor het dagelijks poetsen van tandvlees en tandjes: Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de vingertandenborstel. Maak een zachte en verticale beweging om tanden en tandvlees te poetsen. Spoel de mond. Gebruik bij doorkomende tandjes de tandgel van Nûby™ Citroganix™ (+4 maanden). Citroganix™ is een natuurlijk extract van de Murcia sinaasappel. Het bezit antibacteriële eigenschappen (melkzuur) die kinderen beschermen tegen bacteriën en gisten. De bacteriën en gisten zijn verantwoordelijk voor rode billetjes of tandbederf. Met Citroganix™ bescherm je je kindje hier op een natuurlijke wijze tegen.

Samenstelling

Actieve stoffen :

! Citroganix (Orange Murcia) aux propriétés antibactériennes et apaisantes

Citroganix™ is een ongelooflijk, nieuw ingrediënt met drie belangrijke kenmerken:

! Citroganix™ doodt 99,999% van de bacteriën, virussen, fungi, gisten en protozoa.

! Citroganix™ blijft tot 4 uur na het aanbrengen actief.

! Citroganix™ is volledig natuurlijk.

Ingrediëntenlijst:

Aqua (Water), Glycerin, Betaine, Xanthan Gum, Flavour, Bioflavonoids, Caprylic Acid, Citric Acid, Lactic Acid, Levulinic Acid, Potassium Sorbate, Stevia Leaf Extract

Gebruik

Voor het dagelijks poetsen van tanden en tandvlees: Breng een kleine hoeveelheid aan op de vingertandenborstel. Poets de tanden en het tandvlees zachtjes in verticale richting. De mond spoelen.

Heeft uw baby pijn door het tandjes krijgen, dan kunt u de Nûby™ tandvleesgel gebruiken om de pijn te verlichten. (+4 maanden).

Eigenschappen

De tand- en tandvleesreiniger voor baby's van Nûby™ Citroganix™ bestaat uit volledig natuurlijke ingrediënten. Speciaal ontworpen om de tandjes en het tandvlees van baby's en peuters tussen 4 en 24 maanden veilig schoon te maken. Veilig, zelfs wanneer het ingeslikt wordt en geleverd met een vingertandenborsteltje voor makkelijk schoonmaken. Zonder fluoride, verlicht onze babytandpasta geïrriteerd tandvlees en doodt het 99,999% van de bacteriën die gaatjes veroorzaken dankzij het gepatenteerde ingrediënt Citroganix™.

! Voor het dagelijks poetsen van tanden en tandvlees van kindjes tussen 4 en 24 maanden

! Doodt 99,999% van de bacteriën die gaatjes veroorzaken (Citroganix™)

! Langdurige werking: tot wel 4 uur lang

! Verzacht geïrriteerd tandvlees (Citroganix™)

! Veilig indien ingeslikt

! Volledig natuurlijke ingrediënten

! Zonder fluoride, parabenen, phenoxyethanol of alcohol

! Natuurlijke vanillesmaak

Wat onze tand- en tandvleesreiniger voor baby's zo uniek maakt is de combinatie van een natuurlijk antibacterieel werkzaam bestanddeel met andere natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig werden uitgekozen op basis van hun verzachtende en reinigende eigenschappen in een gel die ook nog veilig is wanneer hij ingeslikt wordt.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart