text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Nutrilon Ex-prematuur Poeder 800g

niet-contractuele foto

Melk 1ste leeftijd

Speciale voeding om de groei van te voeg geboren baby's te bevorderen. Borstvoeding is de ideale voeding voor uw baby. Nutrilon Ex-Prematuur is een dieetvoeding voor medisch gebruik en mag enkel onder medisch toezicht gebruikt worden. Kan als enige voedingsbron gebruikt worden. Niet gebruiken als parenterale voeding. Te gebruiken na een voeding voor prematuurtjes.
Speciale voeding om de groei van te voeg geboren baby's te bevorderen. Borstvoeding is de ideale voeding voor uw baby. Nutrilon Ex-Prematuur is een dieetvoeding voor medisch gebruik en mag enkel onder medisch toezicht gebruikt ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Onze prijs €23,12
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Nutrilon Ex-prematuur Poeder 800g
Leverancier NUTRICIA
Bestemd voor Baby
Merk Nutrilon
Gamma Nutrilon Premature
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2746758

Meer details

Volledige beschrijving:

Sinds 125 jaar ontwikkelen de teams van wetenschappers, kinderartsen en voedingskundigen bij Nutricia de meest geavanceerde Nutrilon®-formules en bieden je zo het beste van onze expertise.

Poedermelk Nutrilon® Ex-Prematuur is een voeding voor medisch gebruik en is speciaal ontwikkeld als dieetvoeding bij prematuren, met een gewicht van meer dan 1,8 kg.

  • Aangepaste hoeveelheid energie, eiwitten en bèta-palmitaat
  • In poedervorm in een doos van 800g in een hygiënische verpakking met een voorziene ruimte om het maatschepje op te bergen.

Heb je vragen over je eigen voeding, of over de voeding van je kindje? Onze voedingskundigen staan voor je klaar!

Telefoon (gratis): 0800 16 16 85 - Whatsapp: +32 471 13 43 00

Belangrijk: Borstvoeding is de beste voeding voor baby's. Nutrilon® Ex-Prematuur is geschikt vanaf de geboorte indien geen borstvoeding gegeven wordt of in combinatie met borstvoeding.

Gebruik Nutrilon® Ex-Prematuur enkel onder medisch toezicht.

Nutricia is fier B Corp® gecertificeerd te zijn!

Samenstelling

Lactose (melk), magere melk, plantaardige oliën (high oleic zonnebloemolie, koolzaadolie, zonnebloemolie, midden keten triglyeriden (kokos- en/of palmolie), teunisbloemolie), galacto-oligosachariden (melk), wei-eiwit (melk), watervrij melkvet, maltodextrine, ei-vet, fructo-oligosachariden, calciumcarbonaat, visolie, calciumfosfaat, natriumchloride, olie van Mortierella alpina, magnesiumwaterstoffosfaat, kaliumcitraat, inositol, cholinechloride, kaliumhydroxide, L-ascorbinezuur, emulgator (sojalecithine), taurine, ijzersulfaat, zinksulfaat, L-carnitine, DL-α-tocoferylacetaat, cytidine 5'-monofosfaat, nicotinamide, uridine 5'-monofosfaat natrium zout, calcium D-pantothenaat, inosine 5'-monofosfaat natrium zout, antioxidant (ascorbylpalmitaat), adenosine 5'-monofosfaat, guanosine 5'-monofosfaat natrium zout, kopersulfaat, retinylpalmitaat, DL-α-tocoferol, thiaminehydrochloride, pyridoxinehydrochloride, riboflavine, pteroylmonoglutaminezuur, kaliumjodide, retinylacetaat, natriumseleniet, fytomenadion, mangaansulfaat, D-biotine, cholecalciferol, cyanocobalamine.

Gebruik

Om te openen, verwijder het veiligheidslipje.
Gebruik de handige afstrijkrand in de doos. Plaats na gebruik het maatschepje in de voorziene ruimte in het deksel.Om te sluiten, druk in het midden van het deksel om het poeder vers te houden.

1) Was je handen en zorg ervoor dat alle materialen goed proper zijn.

2) Giet de voorgeschreven hoeveelheid water in de zuigfles. Gebruik bij voorkeur mineraalarm flessenwater of vooraf gekookt leidingwater. Verwarm het water tot 37°C.

3) Gebruik de afstrijkrand om overtollig poeder af te schrapen.

4) Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water. Sluit de zuigfles en schud daarna tot het poeder volledig opgelost is.

5) Controleer de temperatuur van de bereiding op je pols. Sluit altijd goed de doos na gebruik. Gebruik binnen één uur na bereiding en gooi restjes weg

Belangrijk: volg altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Aan een onjuiste bereiding en/of bewaring zijn risico's voor de gezondheid van je baby verbonden.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart