text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Nuxe Nuxuriance Ultra Nachtcrème 50ml

niet-contractuele foto

Antirimpel

Globale vullende antiverouderingsnachtcrème die herstelt, voller maakt en de trekken strakker maakt. Alle huidtypes. Zonder parabeen. Parfum oranjebloesem, framboos en sandel.
Globale vullende antiverouderingsnachtcrème die herstelt, voller maakt en de trekken strakker maakt. Alle huidtypes. Zonder parabeen. Parfum oranjebloesem, framboos en sandel.
Voordeel*
Onze prijs €40,83
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Nuxe Nuxuriance Ultra Nachtcrème 50ml
Leverancier NUXE BELGIUM
Inhoud 50ml
Intolerance Zonder parabenen
Farmaceutische vorm Crème
Merk Nuxe
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3357035

Meer details

Volledige beschrijving:

Deze nachtcrème voor verbeterde dichtheid totale anti-ageing met biflorale cellen® van saffraan en bougainvillea regenereert de huid en geeft het gelaatsovaal weer vorm en volheid

Samenstelling

Bevat ten minste 91% natuurlijke ingrediënten (waaronder biflorale cellen® van saffraan en bougainvillea en cactusvijg). Zonder parabenen.Parfum van oranjebloesem, framboos en sandelhout.

Gebruik

Breng de nachtcrème voor verbeterde dichtheid totale anti-ageing Nuxuriance® Ultra 's ochtends na een perfecte reiniging aan op het gelaat, de hals en het decolleté, na het Serum Nuxuriance® Ultra.1. Verwarm een kleine hoeveelheid nachtcrème tussen de handpalmen. 2. Breng aan op het gelaat, de hals en het decolleté, met masserende bewegingen met de 2 vlakke handen, van onder naar boven. Herhaal 3 keer. 3. Strijk de rimpels van het voorhoofd glad door met de twee wijsvingers van links naar rechts over de lengte van de rimpels te gaan. Herhaal 3 keer. 4. Tik met de vingertoppen op het gelaatsovaal en onder de kin. Herhaal 3 keer.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart