text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : ­čśĚ Vergeet uw masker niet! / Ons engagement

Opticlude 3M Junior 50 Oogpleisters

Photo non contractuelle

Oogcompressen

Hypoallergene afsluitende oogpleisters. 60x50mm. Zonder print. 50 verbanden.
Hypoallergene afsluitende oogpleisters. 60x50mm. Zonder print. 50 verbanden.
21,70ÔéČ -10% *
Onze prijs 19,53ÔéČ
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ÔéČ 59 aankopen

kenmerken

Naam product Opticlude 3M Junior 50 Oogpleisters
Leverancier 3M BELGIUM
Pleistertype Occlusiepleister
Merk Opticlude
Herroeping Neen
CNK 0380329

Meer details

Volledige beschrijving:

Opticlude is een occlusief, lichtgewicht oogpleister en is samengesteld uit Micropore Surgical Tape (huidkleur) en Medipore Surgical Dressing. Dit ondoorzichtig ooglapje is uiterst geschikt voor re├źducatie in geval van amblyopie.

Samenstelling

3MÔäó OpticludeÔäó oogpleisters hebben een hypoallergene 3MÔäó MicroporeÔäó kleeflaag en kunnen gemakkelijk worden aangebracht en verwijderd met minimale beschadiging van de huid. Dankzij het unieke drukgevoelige kleefmiddel blijft de pleister tijdens de occlusieperiode goed zitten. De niet-klevende binnenlaag is absorberend en voorkomt dat de bekleding door tranen aan de omliggende huid gaat kleven. De 3MÔäó MicroporeÔäó kleeflaag laat de huid normaal ademen.

Gebruik

De pleister wordt over het voorkeursoog geplakt en stimuleert het zwakkere oog om te werken.

De 3MÔäó OpticludeÔäó oogpleister moet worden aangebracht op een schone, droge huid met het oog gesloten en de gezichtsspieren ontspannen. Het oog moet gesloten blijven zodat het volledige ooggebied kan worden afgedekt.

Verwijder het beschermpapiertje en breng het kussentje aan onder de wenkbrauw. Zorg dat de smalle kant van het kussentje naar de neus gericht is. Zorg ervoor dat het kind niet naast het oogcompres kan gluren.

Druk het kussentje zachtjes aan om te garanderen dat de kleeflaag van de pleister tegen de huid plakt.

De 3MÔäó OpticludeÔäó oogpleister is een product voor eenmalig gebruik. De pleister moet worden vervangen volgens het voorschrift van de oogarts.

De oogpleister is gemaakt van huidvriendelijk materiaal maar als er toch een allergische reactie optreedt, moet u de pleister voorzichtig verwijderen. We raden ook aan om de huid te beschermen met 3MÔäó CavilonÔäó. 3MÔäó CavilonÔäó is een sneldrogende, niet-prikkende beschermingsfilm. 3MÔäó CavilonÔäó vormt een zeer dunne, hypoallergenische barri├Ęrefilm die de huid beschermt gedurende 72 uur. De film is alcolholvrij en beschermt zowel de beschadigde als de intacte huid tegen mechanische irritatie. De film is ademend, transparant en waterbestendig.

Om de oogpleister te verwijderen, pel de randen traag los in de richting van het midden van de pleister. Trek de pleister voorzichtig naar achter. Als de pleister slechts een paar uur per dag wordt gedragen, kan het moeilijker zijn om hem te verwijderen dan wanneer hij langere tijd op het oog blijft. De reden hiervoor is dat de kleeflaag geleidelijk loskomt. Als de pleister al na enkele uren weer moet worden verwijderd, maakt u hem best nat met een vochtige doek en trekt u hem vervolgens horizontaal traag van de huid.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ÔéČ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart