text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

Ortis Propex Druppels 50ml

niet-contractuele foto

Propolis

Op basis van alcoholisch propolisextract. Om tekenen van verkoudheid vanaf de leeftijd van 6 jaar tegen te gaan. Afwisselend warm-koud, eerste vorst van de winter, de eerste tekenen van een verkoudheid zijn snel voelbaar: koude rillingen, pijn, gevoel van warmte-koude, gevoelige keel, geïrriteerde luchtwegen. Al deze ongemakken kunnen gemakkelijk vermeden worden. Het Propex-gamma werd ontworpen om u te helpen verkoudheden in alle seizoenen te voorkomen en te bestrijden.
Op basis van alcoholisch propolisextract. Om tekenen van verkoudheid vanaf de leeftijd van 6 jaar tegen te gaan. Afwisselend warm-koud, eerste vorst van de winter, de eerste tekenen van een verkoudheid zijn snel voelbaar: koude ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €9,99
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Ortis Propex Druppels 50ml
Leverancier ORTIS
Inhoud 50ml
Vorm Druppel
Merk Ortis
Gamma Ortis Ademhaling
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 0315002

Meer details

Samenstelling

Alcoholisch extract aan 10% propolis. Alcohol: 60% vol.

Gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 3 x 10 tot 15 druppels/dag. Op suiker, brood, in honing of water. Kinderen tussen 6 en 12 jaar: 1/2 van de innamehoeveelheid voor volwassenen. Ook voor mondspoelingen en uitwendig gebruik.

Voorzorgen bij gebruik: Maakt vlekken op de kleren. Afgeraden in geval van allergie voor bijenprodukten of astma. In geval van twijfel, doe een test op de binnenkant van de pols. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart