text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

Oxelio Normale tot Matte Huid 60 Capsules

niet-contractuele foto

Zon - Bruinen

Voedingssupplement voor gewone tot matte huid op basis van koper. Draagt bij tot de normale pigmentatie van de huid en de saffloerolie draagt bij aan de vochtinbrengend werking.
Voedingssupplement voor gewone tot matte huid op basis van koper. Draagt bij tot de normale pigmentatie van de huid en de saffloerolie draagt bij aan de vochtinbrengend werking.
Voordeel*
Onze prijs €29,22
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Oxelio Normale tot Matte Huid 60 Capsules
Leverancier LABORATOIRE JALDES
AFSCA
Merk 3M
Gamma Coban
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3982543

Meer details

Volledige beschrijving:

Je hebt graag een gouden huid, maar je kent de effecten van UV-stralen op de huid. OXELIO BRONZ is een innovatieve formule op basis van zonne-energie, met specifieke werkstoffen die de hydratatie en de jeugdigheid van de huid helpen te behouden dankzij een antioxiderende werking. De aanwezigheid van koper neemt deel aan de pigmentatie van de huid.

Astaxanthine is een pigment dat wordt gewonnen uit Haematococcus pluvialis, een in de woestijn gekweekte zoetwatermicroalg. Onderworpen aan sterke UV-straling, accumuleert deze alg grote hoeveelheden van dit pigment om zichzelf te beschermen.

Koper neemt deel aan de pigmentatie van de huid, voor een mooie gouden bruine kleur de hele zomer lang.Saffloerolie helpt de huidhydratatie op peil te houden dankzij de samenstelling met essentiële vetzuren (omega 6), voor een comfortabelere huid.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Gebruik

1 tot 2 capsules per dag. Minimaal 2 weken voor de blootstelling, doorgaan tijdens de blootstellingsperiode, dan 2 weken erna. Geef geen bescherming tegen de zon die aangepast is aan elk huidtype.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart