text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

Pediakid Calcium Groei Poeder

niet-contractuele foto

Calcium

Voedingssupplement in poedervorm voor kinderen. Rijk aan Calcium en vitamine D die bijdragen tot het behoud van een goede gezondheid van botten en tanden. Colasmaak.
Voedingssupplement in poedervorm voor kinderen. Rijk aan Calcium en vitamine D die bijdragen tot het behoud van een goede gezondheid van botten en tanden. Colasmaak.
Voordeel*
Onze prijs €9,96
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Pediakid Calcium Groei Poeder
Leverancier LABORATOIRES INELDEA
Bestemd voor Kind
Vorm Poeder
Smaak Cola
Merk Pediakid
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2989986

Meer details

Volledige beschrijving:

PEDIAKID® Calcium C + is specifiek ontwikkeld uit een geconcentreerde calciumbron die geschikt is voor alle kinderen, om tot 100% van de aanbevolen dagelijkse inname van calcium te dekken en de assimilatie met vitamine D te vergemakkelijken. De formule geschikt voor kinderen die lactose-intolerant of allergisch zijn voor melk. Voor gebruiksgemak wordt PEDIAKID® Calcium C + gepresenteerd in de vorm van sticks van aangezuurd poeder, heerlijk op smaak gebracht met Cola, die smelt en schittert op de tong, of kan worden verdund in een glas water voor de kleintjes.

Samenstelling

Ingrediënten: Calciumcarbonaat (drager: maïszetmeel), zoetstof: xylitol, fructose, aanzuurmiddel: citroenzuur, antiklontermiddel: siliciumdioxide, emulgator: glycerinebehenaat, aroma (steunen: maltodextrine, Arabische gom, triacetine, maltol, butylhydroxyanisol) , natriumbicarbonaat, vitamine D3 (ondersteunt: gemodificeerd zetmeel, maltodextrine, raapzaadolie, antioxidanten: natriumascorbaat, tocoferolen).

Gebruik

Aanwijzingen voor gebruik : 1 tot 2 sticks per dag, bij voorkeur net na de maaltijd, om op de tong te smelten of op te lossen in een glas water voor jonge kinderen. Vanaf 3 jaar oud, of volg het advies van een gezondheidsdeskundige. Dit product is mogelijk ook geschikt voor volwassenen ouder dan 15 jaar.

Aanbevelingen: Buiten bereik van kinderen bewaren, uit de buurt van hitte en vocht. Om te consumeren als onderdeel van een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Het wordt aanbevolen om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Overmatig gebruik kan leiden tot laxerende effecten. Bij voorkeur consumeren vóór de datum vermeld op de verpakking.

Eigenschappen

glutenvrij

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart