text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

Perles De Peau 30 Capsules Hyaluronzuur En Co-enzym Q10

niet-contractuele foto

Lichaamsverzorging

Houdt de huid jong. Bestemd voor personen die de schoonheid van hun huid willen verbeteren en de huid jong willen houden. Hyaluronzuur speelt een essentiële rol bij hydratatie, elasticiteit, stevigheid en jongheid van de huid.
Houdt de huid jong. Bestemd voor personen die de schoonheid van hun huid willen verbeteren en de huid jong willen houden. Hyaluronzuur speelt een essentiële rol bij hydratatie, elasticiteit, stevigheid en jongheid van de huid. ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €28,03
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Perles De Peau 30 Capsules Hyaluronzuur En Co-enzym Q10
Leverancier ARKOPHARMA BELUX
Vorm Capsule
Farmaceutische vorm Capsule
Merk Arkopharma
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2914208

Meer details

Volledige beschrijving:

Met de leeftijd verliezen de cellen hun vermogen om zich te produceren. Hyaluronzuur speelt een essentiële rol in de elasticiteit, de stevigheid en de jeugdigheid van de huid. Op basis van deze vaststelling stellen de laboratoria Arkopharma Perles de Peau® voor : een oplossing die 150 mg hyaluronzuur en 30 mg co-enzym Q10 per dag levert. Hyaluronzuur en co-enzym Q10 zijn natuurlijk aanwezig in de huid.

Samenstelling

Hyaluronzuur (natriumzout) - Vulstoffen : maltodextrine, calciumfosfaat – Co-enzym Q10 - Antiklontermiddel : mono en diglyceriden van vetzuren. Omhulsel : Gelatine - Kleurstoffen : titaandioxide, Allura rood AC en briljantblauw FCF.

Gebruik

Voedingssupplement. Bestemd voor volwassenen. - 1 capsule per dag innemen tijdens een maaltijd met een groot glas water (250 ml).

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart