text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : ­čśĚ Vergeet uw masker niet! / Ons engagement

Pranar├┤m Calophylle Plantaardige Olie Bio 50ml

Photo non contractuelle

Bioproducten

Gezondheids- en schoonheidsolie. Bio. Gebruikt bij stijfheid en pijnlijke spieren om soepele gewrichten en lichte benen te behouden. Ideaal als basis voor essenti├źle oli├źn.
Gezondheids- en schoonheidsolie. Bio. Gebruikt bij stijfheid en pijnlijke spieren om soepele gewrichten en lichte benen te behouden. Ideaal als basis voor essenti├źle oli├źn.
17,28ÔéČ -17% *
Onze prijs 14,29ÔéČ
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ÔéČ 59 aankopen

kenmerken

Naam product Pranar├┤m Calophylle Plantaardige Olie Bio 50ml
Leverancier PRANAROM INTERNATIONAL
Inhoud 50ml
Vorm Plantaardige olie
Merk Pranar├┤m
Bio Ja
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2470672

Meer details

Volledige beschrijving:

De ietwat dikke textuur, de groenige kleur en de sterke currygeur doen ons niet terugdeinzen. Het is de olie bij uitstek voor de bloedsomloop en het helen van wonden! Op Madagaskar of de andere eilanden waar ze geproduceerd wordt, wordt ze met ├ę├ęn woord beschreven: Her-stel-len!

Callophyllumolie komt als geroepen bij zware benen, spataders of lymfdrainage. Ze staat ervoor bekend dat ze tegelijkertijd de bloedsomloop verbetert en opnieuw op gang brengt. In een cosmetische bereiding is ze ook een geduchte vijand van striemen als ze met een massage op het lichaam wordt aangebracht. Die striemen zetten zich maar beter schrap...

OPMERKING: Deze olie wordt hard bij temperaturen onder de 14┬░, maar dit doet geen afbraak aan de kwaliteit.

Samenstelling

Composition en un clin d'oeil : Un tiers d'acides gras mono-insatur├ęs (om├ęga 9). Un peu plus d'un autre tiers d'acides gras polyinsatur├ęs (om├ęga 6). Presque un tiers d'acides gras satur├ęs. De nombreux insaponifiables cicatrisants et circulatoires (dont acide calophyllique et inophylline).

Gebruik

Tips & advies: Wallen en donkere kringen: Wrijf elke ochtend na het wassen van het gelaat 2 druppels van 5 ml Calophyllum PO tussen de wijsvingers. Masseer met de wijsvingers de wallen of kringen. De olie moet worden opgenomen, maar wel zonder druk uit te oefenen. Daarna even betten zodat het mengsel goed wordt opgenomen. Na enkele dagen zijn de effecten vooral zichtbaar bij kraaienpootjes, blauwachtige wallen en kringen, eerder dan bij donkere wallen.

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor huidmassage met essenti├źle oli├źn (bv. strobloem, cipres en wintergreen). Vooral aangewezen bij tal van spier-, pees- en gewrichtsproblemen (sport, vermoeidheid, val, zware benenÔÇŽ).

Voorzorgsmaatregelen: ÔÇó De aanbevolen dosering niet overschrijden. ÔÇó Buiten bereik van jonge kinderen houden. ÔÇó Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. ÔÇó Beschermen tegen licht en warmte. ÔÇó Droog bewaren.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ÔéČ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart