text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Pranarôm Jojoba Plantaardige Olie Bio 50ml

niet-contractuele foto

Hydratatie - Voeding

Laat cosmetische en anti-agingtoepassingen toe, zelfs op een vette huid. Dringt diep door en maakt de huid zijdezacht. Beschermt tegen de zonnestralen of maakt het mogelijk om de huid erop voor te bereiden. Verfraait ook fijn, droog of broos haar.
Laat cosmetische en anti-agingtoepassingen toe, zelfs op een vette huid. Dringt diep door en maakt de huid zijdezacht. Beschermt tegen de zonnestralen of maakt het mogelijk om de huid erop voor te bereiden. Verfraait ook ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €8,49
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Pranarôm Jojoba Plantaardige Olie Bio 50ml
Leverancier PRANAROM INTERNATIONAL
Hair Type Droog
Afbrekend
Dun
Droog
Inhoud 50ml
Vorm Plantaardige olie
Farmaceutische vorm Plantaardige olie
Merk Pranarôm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3246600

Meer details

Volledige beschrijving:

Een vloeibare plantaardige was die erg verwant is aan de huid en die geschikt is voor alle cosmetische en anti-verouderingsbehandelingen, zelfs op een vette huid. Trekt heel goed in en zorgt voor een zijdezachte huid. Jojoba was de bondgenoot van de Inca-traditie. De volkeren van Centraal- en Zuid-Amerika gebruikten ze om zich tegen de zon te beschermen of om er zich op voor te bereiden. Vandaag vinden we jojoba terug in vele cosmetische bereidingen die de talgafscheidingen regelen of die fijne, droge of breekbare haren mooier maken.

OPMERKING: Deze olie wordt hard bij temperaturen onder de 14°, maar dit doet geen afbraak aan de kwaliteit.

Samenstelling

Samenstelling in één oogopslag: Een erg bijzondere samenstelling, want het is eerder een was dan een olie met iets meer dan 80% enkelvoudig onverzadigde vetzuren (waarvan vooral gadoleïnezuur en erucazuur, dat zijn goede hydraterende bestanddelen) en ceramiden. Een profiel gelijkend op menselijke talg.

Gebruik

Tips & advies: Beschadigde handen: Voor heel droge handen kunt u de handen inwrijven met 2 tot 3 druppels PO van Jojoba, na elke wasbeurt. Deze olie worden goed opgenomen en zorgen voor zijdezachte handen. Het is dus mogelijk ze er meerdere keren per dag mee in te wrijven.

Gebruiksaanwijzing:

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor gemengde of vette huiden. Brengt evenwicht in de zuurtegraad van de huid.Verzorgt het haar. Bij vet haar: de olie 20 minuten voor de shampoo op de wortels aanbrengen. Bij droog haar: volledig insmeren en met een warme en natte handdoek omwikkelen.Goed om te weten: Bekend als het gouden van de Inca's, Jojoba is ook een goede natuurlijke ontschminker.

Voorzorgsmaatregelen: • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Buiten bevoegde aanwijzing, niet gebruiken tijdens zwangerschap bij borstvoeding en bij kinderen onderde 3 jaar. • Beschermen tegen licht en warmte. • DROOG BEWAREN

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart