text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : ­čśĚ Vergeet uw masker niet! / Ons engagement

Pranar├┤m Muskusroos Plantaardige Olie Bio 50ml

Photo non contractuelle

Bioproducten

Gezondheids- en schoonheidsolie. Beschermt tegen veroudering. Gebruikt in hydraterende en voedende dag- of nachtcr├Ęme. Natuurlijke anti-aging. Elke huid. Bio.
Gezondheids- en schoonheidsolie. Beschermt tegen veroudering. Gebruikt in hydraterende en voedende dag- of nachtcr├Ęme. Natuurlijke anti-aging. Elke huid. Bio.
14,83ÔéČ -18% *
Onze prijs 12,09ÔéČ
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ÔéČ 59 aankopen

kenmerken

Naam product Pranar├┤m Muskusroos Plantaardige Olie Bio 50ml
Leverancier PRANAROM INTERNATIONAL
Inhoud 50ml
Vorm Plantaardige olie
Merk Pranar├┤m
Bio Ja
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2432730

Meer details

Volledige beschrijving:

Muskusroos is een klassieker voor de huid en het gehele organisme. Deze schitterende olie, rijk aan omega 3, is mooi oranje dankzij de vitamines die ze bevat. Ze bevordert de hernieuwing van de huid en 'lift' de huid.

De muskusroos is een bloem die in het wild groeit met buitengewoon positieve eigenschappen. Ze mag echter niet verwisseld worden met de rozen, zij bevatten essenti├źle oli├źn. Het is namelijk het zaad van deze aan de meidoorn verwante rozenstruik waar men de kostbare plantaardige olie uithaalt die werkt tegen de ouderdomskenmerken en littekenvorming.

OPMERKING: Bijzonder actieve olie, in combinatie met andere plantaardige oli├źn te gebruiken op te reactieve huidtypes. Kan vlekken maken op delicate stoffen.

Samenstelling

Samenstelling in ├ę├ęn oogopslag: Lets meer dan een zesde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Ongeveer drie kwart meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6 en ongeveer 33% omega 3, dat is een fantastisch evenwicht tussen kostbare essenti├źle vetzuren!). Vitamine E en caroteno├»den (waarvan retinol).

Gebruik

Tips & advies: Stress: Een dieet rijk aan essenti├źle omega 3-vetzuren zal de productie van de neurotransmitters van energie en goed humeur in de hersenen aanzienlijk doen stijgen. Op gebied van emoties tonen studies aan dat symptomen van depressie verminderd kunnen worden dankzij een aanvullende hoeveelheid van omega 3. Voeg aan uw kruiding 1 koffielepel muskusroosolie toe per persoon. Denk voor de behandeling ook eens aan muskusroos in de vorm van capsules.

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor alle huidtypes. Vertraagt de veroudering. Wordt gebruikt als voedende dag- of nachtcr├Ęme (een kwartier voor het make-up of het gaan slapen aanbrengen).

Voorzorgsmaatregelen: ÔÇó De aanbevolen dosering niet overschrijden. ÔÇó Buiten bereik van jonge kinderen houden. ÔÇó Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. ÔÇó Beschermen tegen licht en warmte. ÔÇó Droog bewaren.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ÔéČ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart