text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19: Zelfstesten beschikbaar | Engagementen

Pranarôm Zoete Amandel Plantaardige Olie Bio 50ml

niet-contractuele foto

Bioproducten

Verzachting en beschermende olie. Perfect voor lichaamsverzorging en een droge tot gevoelige huid. Gewaardeerd door moeders in cosmetica en baby's tijdens het toilet. Perfecte basis voor aromatherapie-melanges voor lichaamsverzorging.
Verzachting en beschermende olie. Perfect voor lichaamsverzorging en een droge tot gevoelige huid. Gewaardeerd door moeders in cosmetica en baby's tijdens het toilet. Perfecte basis voor aromatherapie-melanges voor lichaamsverzorging.
€10,10 -37% *
Onze prijs €6,39
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Pranarôm Zoete Amandel Plantaardige Olie Bio 50ml
Leverancier PRANAROM INTERNATIONAL
Inhoud 50ml
Merk Pranarôm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3246584

Meer details

Volledige beschrijving:

Zoete amandel is de verzachtende en beschermende olie bij uitstek en is ideaal voor de verzorging van het lichaam en de droge huid. Ze is geliefd bij zowel moeders als baby's voor cosmetica, verzorging en voor het verwijderen van make-up. Ze leent zich perfect als basis voor aromatherapeutische mengsels voor lichaamsverzorging dankzij haar erg interessante prijs-kwaliteitverhouding en het optimale comfort bij het aanbrengen. Massages, aromatische massages, schoonheidsverzorging... met zoete amandel is alles mogelijk. Mensen die allergisch zijn voor amandelen moeten deze olie echter uit voorzorg vermijden.

Samenstelling

Samenstelling in één oogopslag: Meer dan twee derde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Iets minder dan een vierde meervoudig onverzadigde vetzuren (vooral omega 6). Een klein tiende deel verzadigde vetzuren (palmitinezuur). Sporen van vitamine A.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor de gevoelige huiden (borsten, handen, baby-billetjes). Verzorgt kloofjes, irritaties en jeuk.

Voorzorgsmaatregelen: • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart