text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID19-coronavirus: klik hier om onze verbintenissen te raadplegen.

Puressentiel Afslankkoffertje Anti-Cellulitis

Photo non contractuelle

Afslanken

Bevat 2 droge afslankende oliën met 18 essentiële oliën en een Celluli Vac zuignap (anti-cellulitiszuignap). Droge olie met 18 essentiële oliën: om het silhouet te verfijnen en te desinfiltreren, kuiltjes te verwijderen, de huid te verstevigen en te versterken. Zonder kleurstof, bewaarmiddelen, zonder kunstmatig parfum. De Celluli Vac zuignap werkt op hardnekkige plaatsen en helpt bij het bestrijden van gelokaliseerd vet op de billen, buik, heupen, dijen, zadeltassen, kuiten, armen.
Bevat 2 droge afslankende oliën met 18 essentiële oliën en een Celluli Vac zuignap (anti-cellulitiszuignap). Droge olie met 18 essentiële oliën: om het silhouet te verfijnen en te desinfiltreren, kuiltjes te verwijderen, de huid te ...Verder lezen
56,95€ -15% *
Onze prijs 48,41€
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Puressentiel Afslankkoffertje Anti-Cellulitis
Leverancier PURESSENTIEL BENELUX
Vorm Doosje
Merk Puressentiel
Gamma Puressentiel Afslanken
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3089943

Meer details

Volledige beschrijving:

Significante verbetering van de " geknepen " cellulitis. Significante verbetering van de " niet geknepen " cellulitis. Stimuleren van de bloedcirculatie. Gepatenteerde innovatie*, met de Zuignap Anti-Cellulitis Celluli VAC® kunt u thuis zelf de " knijpen-rollen " massage toepassen, een van de meest doeltreffende methoden om cellulitis te bestrijden. De Zuignap Celluli VAC® werkt in op de hardnekkige zones om vetophopingen ter hoogte van de dijen, buik, heupen, billen, " rijbroek ", kuiten en armen te helpen bestrijden.

De Koffer Afslanking Anti-Cellulitis bevat :

2 Droge oliën Afslanking + 1 Zuignap Celluli VAC®. De Zuignap Celluli VAC® kan niet afzonderlijk van de koffer worden verkocht.

In de koffer vindt u het volledige massageprotocol van de Zuignap Celluli VAC®, te gebruiken in synergie met de Droge olie Afslanking.

  • Indiening van het patent : BE 2013/0637 en Europees Geregistreerd Model: N° 002332049.

Gebruik

Droge olie Puressentiel Afslanking met 18 essentiële oliën: af te raden aan kinderen jonger dan 7 jaar en aan vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Uitwendig gebruik. Zuignap Puressentiel Celluli VAC® : af te raden aan vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, aan personen met spataders of bloedsomloopproblemen, met huidletsels, circulatiestoornissen.

Buiten het bereik van kinderen houden Vraag bij twijfel raad aan uw arts.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart