text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Puressentiel Complex Diffusie Positieve Energie 30ml

niet-contractuele foto

Welzijn

Complex van 5 etherische oliën EOBBG voor diffusie: grove den, pepermunt, munt, rozemarijn, salie. Genereert een versterkende en verkwikkende geur voor een perfecte harmonie van lichaam en geest.
Complex van 5 etherische oliën EOBBG voor diffusie: grove den, pepermunt, munt, rozemarijn, salie. Genereert een versterkende en verkwikkende geur voor een perfecte harmonie van lichaam en geest.
Voordeel*
Onze prijs €16,99
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Puressentiel Complex Diffusie Positieve Energie 30ml
Leverancier PURESSENTIEL BENELUX
Inhoud 30ml
Vegan
Farmaceutische vorm Druppel
Etherische olie
Merk Puressentiel
Gamma Puressentiel Verspreiding
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3325388

Meer details

Samenstelling

Essentiële oliën EOBBG (Essentiële Olie Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd). Bevat : PINENES (ALPHA OR BETA), D-LIMONENE, DELTA-3-CARENE, MENTHONE en LONGIFOLENE.Natuurlijk aanwezig in essentiële oliën. Essentiële Oliën: Grove Den, Pepermunt, Wilde Munt, Rozemarijn Cineol, Salie

Gebruik

Te gebruiken met een verspreider van Puressentiel®. Belangrijk, een essentiële olie mag nooit verbrand of te sterk verwarmd worden om de actieve bestanddelen niet teniet te doen. Gebruiksvoorzieningen: Atmosferisch gebruik. De essentiële oliën zijn zeer krachtige concentraten van natuurlijke bestanddelen. Het is aanbevolen voor elk van hen het aangewezen gebruik en het advies van een professioneel zorgverlener nauwlettend te volgen. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 7 jaar. Niet gebruiken bij zwangere vrouwen (vooral niet tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap) of bij vrouwen die borstvoeding geven, bij personen met een voorgeschiedenis van stuipen of epilepsie, en bij personen die allergisch zijn aan essentiële oliën. Raadpleeg voor personen onder medische behandeling en voor kinderen het advies van een gezondheidsspecialist. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Bij het inwinnen van medisch advies, het product ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd elk contact met de huid, de ogen en de slijmvliezen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig spoelen met water gedurende enkele minuten. Raadpleeg een arts in geval van oogirritatie, huidirritatie of -uitslag. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. Inhoud / verpakking weggooien in overeenstemming met de plaatselijke / regionale / nationale / internationale wetgeving. Verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van diervoeder. Niet gebruiken voor andere doeleinden dan deze waarvoor het toestel is bestemd. Koel, donker en droog bewaren in een goed gesloten flacon.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart