text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID19-coronavirus: klik hier om onze verbintenissen te raadplegen.

Puressentiel Gewrichten Verwarmende Patch 14 Essentiële Oliën

Photo non contractuelle

Spieren - Gewrichten - Spierpijn

Verwarmende patches. Verwarmend effect 8u. Om te helpen bij het ontspannen, kalmeren, het verlichten van spierspanningen en gevoelige zones. Op basis van 14 essentiële oliën. Zorgt voor een aangenaam gevoel van warmte gedurende meer dan 8 uur dat ontspanning van de spieren bevordert. Kan op maat worden gesneden en aan alle bewegingen worden aangepast. Zonder kleurstof, bewaarmiddelen, zonder kunstmatig parfum.
Verwarmende patches. Verwarmend effect 8u. Om te helpen bij het ontspannen, kalmeren, het verlichten van spierspanningen en gevoelige zones. Op basis van 14 essentiële oliën. Zorgt voor een aangenaam gevoel van warmte gedurende meer dan ...Verder lezen
18,80€ -15% *
Onze prijs 15,98€
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Puressentiel Gewrichten Verwarmende Patch 14 Essentiële Oliën
Leverancier PURESSENTIEL BENELUX
Vorm Patch
Overgevoeligheid Zonder kleurstoffen
Zonder bewaarmiddel
Merk Puressentiel
Gamma Puressentiel Gewrichten en Spieren
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2908440

Meer details

Volledige beschrijving:

Een verwarmende kleefpatch die helpt om te ontspannen en gevoelige zones en spanningen in de spieren verlicht. Het product op basis van actieve stoffen die 100% natuurlijk zijn, bevat 14 essentiële oliën (Cajeputi, roomse Kamille, Kruidnagel, Eucalyptus, Gaultheria procumbens, Jeneverbes, Lavandin, Marjolein, Pepermunt, Niaouli, Muskaatnoot, Den, Rozemarijn, Terpentijn) en Capsicum. Gedurende meer dan 8 uur bezorgt het een aangenaam gevoel van warmte waardoor spieren ontspannen. De soepele patch volgt elke beweging. Hij is geurloos, comfortabel, aanpasbaar en kan in de gewenste afmetingen geknipt en direct op de gevoelige lichaamsplek aangebracht worden: rug, knie, nek, schouder, elleboog, pols, dij, kuit,… Verwarmende patches onder dermatologisch toezicht getest: Een gebruikstest* onder dermatologisch toezicht (20 vrijwilligers) met de Puressentiel® Verwarmende Patches met 14 essentiële oliën heeft aangetoond dat ze zeer goed door de huid verdragen worden, dat het verwarmend effect meestal na 15 minuten tot 2 uur optreedt met een verlengd verwarmend effect gedurende meer dan 8 uur en dat de kwaliteit van dit effect als aangenaam tot zeer aangenaam ervaren wordt.

Samenstelling

Mengsel van 14 essentiële oliën EOBBD (Essentiële Olie Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd): Cajeputi, roomse Kamille, Kruidnagel, Eucalyptus, Gaultheria procumbens, Jeneverbes, Lavandin, Marjolein, Pepermunt, Niaouli, Muskaatnoot, Den, Rozemarijn, Terpentijn.En van Capsicum (Capsicum frutescens), dat een extract van rode Spaanse peper bevat waarvan de werkzame molecule, de capsaïcine, een krachtig alcaloïde is die verantwoordelijk is voor het verwarmend effect.

Gebruik

  • Zorg dat de huid helemaal proper en droog is, en niet vet (zonder crème, olie …en niet vochtig). Het zakje openen en de patch er uit nemen.
  • Desgewenst de patch met een schaar verknippen in functie van de zone waarop deze moet aangebracht worden (het niet gebruikte deel van de patch kan in het zakje bewaard worden voor later gebruik).
  • Om gemakkelijk te kunnen werken is het aanbevolen het eerste deel van de beschermfolie van de patch te verwijderen, het ontblote klevende deel rechtstreeks op de huid aan te brengen, vervolgens het tweede deel van de beschermfolie te verwijderen en tenslotte de rest van de patch te bevestigen.
  • In functie van de behoefte kan de patch op het gewenste lichaamsdeel aangebracht worden: rug, knieën, nek, schouders, polsen, dijen, kuiten… Druk er verschillende keren stevig op zodat de patch goed blijft zitten (opgelet: transpiratie kan het kleefvermogen van de patch verminderen).
  • De patch bereikt geleidelijk aan zijn optimale temperatuur. Afhankelijk van de persoon in kwestie en het reactievermogen dat bij iedereen verschillend is, zal het verwarmend effect sneller of trager op gang komen, een andere intensiteit hebben en meer of minder lang aanhouden.
  • Om optimale resultaten te bekomen, de patch gedurende 8 uur laten inwerken. Na 8 uur de patch verwijderen. Dit gaat gemakkelijk en er blijven geen sporen achter op de huid. De patch is bestemd voor éénmalig gebruik en wordt daarna weggegooid.

Specifieke gebruiksvoorzorgen:

De patch moet op een gezonde huid worden aangebracht. Hij mag niet aangebracht worden op wonden, een ontstoken huid, slijmvliezen, gevoelige huid, het gezicht. De patch bezorgt een gevoel van warmte en de huid kan plaatselijk rood worden, wat normaal is. Bij een branderig gevoel, huidirritatie of allergie, de patch onmiddellijk verwijderen. Niet langer dan 8 uur per periode van 24 uur op de huid laten. Een patch niet op dezelfde plaats aanbrengen binnen de 24 uur. Niet aanbevolen aan kinderen jonger dan 15 jaar, aan zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Zie bijsluiter: bewaar die goed.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart