text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Puressentiel Keelspray 15ml

niet-contractuele foto

NKO

Keelspray op basis van essentiële oliën, propolis, echinacea en honing. Om de keel plaatselijk en snel te helpen verzachten, voor vermoeide stembanden. Actieve ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Zonder bewaarmiddelen.
Keelspray op basis van essentiële oliën, propolis, echinacea en honing. Om de keel plaatselijk en snel te helpen verzachten, voor vermoeide stembanden. Actieve ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Zonder bewaarmiddelen.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €6,98
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Puressentiel Keelspray 15ml
Leverancier PURESSENTIEL BENELUX
Inhoud 15ml
Vorm Verstuiver
AFSCA
Merk Puressentiel
Gamma Puressentiel Ademhaling
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2704393

Meer details

Volledige beschrijving:

Om de luchtwegen te helpen verzachten, vrijmaken en zuiveren en de irritatie in de keel te kalmeren.De keelspray combineert propolis en echinacea met stimulerende eigenschap pen tegen hinderlijkheden tijdens de winter; verzachtende honing en essentiële oliën (pepermunt, eucalyptus radiata, tijm thujanol, rozemarijn cineolhoudend).

Gebruik

Goed schudden voor elk gebruik.Volwassenen: 2 tot 3 verstuivingen per gebruik achteraan de keel 3 tot 6 keer per dag. Kinderen (> 7 jaar): 1 verstuiving per gebruik achteraan de keel 3 tot 6 keer per dag. Aangeraden wordt de aanbevolen dosis niet te overschrijden. Te gebruiken in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Gebruiksvoorzorgen:

Buiten bereik van kinderen houden. Niet aanbevolen aan kinderen jonger dan 7 jaar, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoe-ding geven en personen die allergisch zijn voor producten uit de bijenkorf. Een bovenmatig gebruik kan een laxerende uitwerking hebben. Bewaren op een droge en koele plek.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart